Винарна

Ефективна защита на целостта на марката и продукта

Една от многото критични стъпки във винопроизводството е филтрирането. Обширното продуктово портфолио на Donaldson ни прави силен партньор, който може да помогне на винарните и мобилните бутилиращи предприятия да защитят виното от разваляне и да поддържат целостта на процеса.

Преглед

Продуктовата линия LifeTec™ на Donaldson може да помогне за отстраняване на частици, дрождеви култури и други замърсители от виното преди бутилиране. Премахването на дрожди може да помогне за предотвратяване на вторична ферментация в бутилката. LifeTec също е добър избор за стерилизиране на вода, използвана за подобряване и изплакване на бутилки преди пълнене.

Пълната номенклатура на Donaldson филтри за сгъстен въздух, газ и пара може да помогне за защита на скъпо оборудване за бутилиране, пречистване на азот, който стабилизира виното по време на бутилиране и да работи за поддържането на безупречно чисто съоръжение.

Когато се комбинира с най-добрите практики в индустрията, филтрите на Donaldson за процесна филтрация могат да помогнат за защитата на целостта на марката и продукта на производителите на вино.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Филтри

Сгъстен въздух и газ

Филтърни елементи

Ние предлагаме индустриални филтърни елементи за всяко промишлено приложение в обширна Donaldson продуктова линия.

Течности

Филтърни елементи

Donaldson предлага филтърни елементи за защита на целостта на Вашите течности и използва патронни филтъри за подобряване на производителността на продукта. Нашите първокласни филтри LifeTec™ предлагат повишена надеждност и по-ниски оперативни разходи.

Пара

Филтърни елементи

Линията филтърни елементи на Donaldson включва надеждно филтриране на пара за всяко приложение за да защити оборудването и промишлените или други процеси. Нашите първокласни филтри LifeTec™ предлагат повишена надеждност и по-ниски оперативни разходи.

Приложение

 • Крайна филтрация на виното
  Улавянето на дрождеви култури преди бутилиране предотвратява вторичната ферментация.
 • Филтриране на водата
  Отстраняване на частици, хлор и микроорганизми от вода, използвана за изплакване на бутилки и измиване на оборудване.
 • Сгъстен въздух и газ
  • Филтрация на сгъстен въздух, използван за захранване на пневматично оборудване, като линии за бутилиране.
  • Извличане на частици и микроорганизми от азот, използван за прилагане на положително налягане към резервоарите за смесване и от кислород за продухване на бутилки преди затваряне с тапа.
 • Пара
  Стерилизация на крайни мембранни филтри и производствено оборудване.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Технически статии

Основни на филтрацията при преработка на храни и напитки

Доналдсън идентифицира важни стъпки, които производителите на храни и напитки трябва да предприемат за да преразгледат дизайна на тяхната система за филтриране, която стои в самия център на безопасността на храните.

Защо експертизата има значение в преработката на храни и напитки

Скот Граймс, мениджър стратегически клиенти, обсъжда какво е необходимо за да спечелите доверие в индустрията за храни и напитки днес.

Контролен списък за стерилен въздух използван във ферментационни процесори

Мащабните промишлени процеси на ферментация за масово произвеждани продукти изискват строг контрол и усъвършенствана система за филтриране за да помогнат на мениджърите производство да поддържат контрол на качеството и да задържат цялата си верига на доставки в пътя.