ВЪЗДУШНИ ФИЛТРИ

Осигуряваме най-доброто във филтрацията на въздуха за двигателя

На пътя или извън него можете да се доверите на въздушните филтри Donaldson, че ще издържат на всичко, което околната среда запрати към тях. От 1915 г. до днес Donaldson е пионер в разработката на почти всеки голям напредък във филтрацията  на въздух при тежкотоварни двигатели. Нищо друго не защитава, работи и осигурява по-дълъг живот на двигателите от нашите водещи в индустрията филтри.

Филтри

Donaldson филтри

Днес нашите въздушни филтри задават нови стандарти в качеството на филтрация, покритието и производителността - с филтри, които се монтират на нашите собствени въздухоочистители както и на такива произведени от други компании.

PowerCore филтри

Нашите революционни въздушни филтри PowerCore осигуряват върхова производителност с по-малък и по-лек дизайн. Филтрите PowerCore се представят по-добре както при първоначална рестрикция на всмукване, така и при капацитета за задържане на прах.

Donaldson Blue филтри

Въздушните филтри за двигатели Donaldson Blue с технология от фини влакна удължават живота на двигателя и филтъра чрез много по-висок клас на защита в сравнение с традиционните целулозни филтри.

Филтри за Fleetguard Direct Flow™

Сменяемите филтри Donaldson Blue за въздухо-очистители Fleetguard Direct Flow™ включват много от най-новите иновации за въздушна филтрация на Donaldson: RadialSeal™, Ultra-Web и PowerCore или филтри с плисирана конструкция.

Филтри за Fleetguard OptiAir™

Сменяемите въздушните филтри Donaldson за въздухо-очистители Fleetguard OptiAir™ използват високоефективна филтрираща медия, за да осигурят отлична производителност за пътни и извънпътни приложения при тежки експлоатационни условия.

Филтри за Mann Europiclon

Сменяемите въздушни филтри Donaldson за въздухо-очистители Mann+Hummel Europlicon използват високоефективна медия за да осигурят върхова производителност за пътни и извънпътни приложения в предизвикателни работни условия.

Филтри за Mercedes Actros

Сменяемите въздушни филтри Donaldson Blue за въздухо-очистители Mercedes-Benz Actros съчетават най-напредничавите иновации на Donaldson за филтриране на въздух: технологиите PowerCore и Ultra-Web.

DuraLite™ въздушни филтри

Семействата DuraLite ™ ECB, ECC и ECD въздушни филтри са здрави, неметални, леки, изцяло самоподдържащи се и за еднократна употреба.

Предочистители

Ние предлагаме различни варианти на предочистители за да удължите живота на Вашите въздушни филтри и да попречите на замърсителите преждевременното да задръстят филтрите Ви.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Въведение в Donaldson филтрация на въздух за двигателя

Donaldson доставя на индустрията висококачествени системи за всмукване на въздух в двигателя от 1915 година. Този модул ще Ви запознаве с основите на филтрацията на въздуха в двигателя. Ако филтрирането на въздуха за двигателя на Donaldson е ново за Вас, можете да намерите полезна информация в този модул.

Техническа статия

Клапаните Vacuator™ автоматично изхвърлят прах и вода

Множество въздушни очистители Donaldson се доставят с малък гумен клапан Vacuator™. Това просто устройство често се пренебрегва, но е от решаващо значение за правилната работа на въздушният очистител.