ГОРИВНИ ФИЛТРИ

По-добрият начин за филтриране на гориво

Нашите горивни филтри Ви помагат да поддържате безпроблемната работа на двигателите и оборудването си. Чистото гориво минимизира скъпите ремонти и непланираните престои. Ние предлагаме продукти за филтриране на гориво и за защита на Вашите горивни системи – включително инжектори, помпи и двигатели.

Филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна гама от сменяеми горивни филтри за популярни горивни системи, проектирани с компоненти за тежки натоварвания за максимална издръжливост.

Donaldson Blue® филтри

Нашите горивни филтри Donaldson Blue® с медийна технология Synteq XP ™ доставят гориво, което е 4 пъти по-чисто от най-добрите филтри на конкурентите.

Двигатели Cummins® X15 / ISX

Повишаваме стандарта за филтриране в двигателите Cummins® X15 / ISX с нашите горивни филтри Donaldson Blue®.

Двигатели Cummins® QSK

Нашите филтри Donaldson Blue® за двигатели Cummins® QSK доставят най-чистото гориво - за да намалят до минимум ремонтите и да удължат живота на инжекторите.

Филтри за Stanadyne® FM100

Излизаме от старото, продължаваме с новото. Филтрите Donaldson за горивни системи Stanadyne® Fuel Manager® FM100 осигуряват пълно покритие с по-малко номенклатурни номера.

Филтри за Racor®

Donaldson предлага избора на тва типа сменяеми филтри - с прозрачна купа Donaldson или прозрачна OEM купа, предоставяйки Ви гъвкавост да изберете филтърната система, която предпочитате.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Преглед на Donaldson филтрация на гориво

Филтрационната технология Donaldson SELECT осигурява най-новите постижения във филтрацията на гориво и водеща в индустрията защита за производителите на оригинално оборудване. Нашата усъвършенствана медийна технология Synteq XP ™ се справя с най-сложните предизвикателства пред горивото днес.

Технически статии

Враг номер 1 на горивото е целият мокър

Системите Common-Rail с високо налягане (HPCR) са прецизни, но сложни части от двигателя, които изискват възможно най-чистото гориво за да функционират безпроблемно.

Технология за горивни медии

Постоянно развиващите се предизвикателства при филтриране на гориво изискват водещи в индустрията филтриращи среди.

Какво правят първичните и вторичните филтри във Вашата горивна система?

Важно е да се разбере превантивната функция на филтрирането на гориво за да се гарантира, че скъпите инжектори и помпи няма да бъдат повредени от лошо филтриране.