Заместители на конкурентни вграждания

Защитете по-добре своя процесинг на течности

Преглед

Преминаването към Donaldson Lifetec™ осигурява най-новото в усъвършенстваната филтрация на течности и бърза доставка на филтри в сравнение с други конкурентни филтриращи елементи.

Ние използваме водеща в индустрията технология и предлагаме филтърни елементи за течности Donaldson, както и резервни филтри за други популярни марки коррпуси. Доставяме филтрриращи елементи за различни типове монтаж и видове адаптери.

Нашата линия за филтриране на течности ефективно повишава надеждността на процеса и намалява производствените разходи. Donaldson също така гарантира кратки срокове за доставка и наличност на филтрите.

  • Висок капацитет за задържане на замъсители и нисък спад на налягане
  • Механичната и термична стабилност гарантира максимален брой цикли на регенерация и стерилизация
  • Широка гама от филтриращи решения за почти всяко приложение в индустрията за храни и напитки
  • Много филтърни елементи на склад и готови за изпращане

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Филтрите Donaldson LifeTec за храни и напитки са внимателно произведени в чиста стая за да се поддържа стерилност и да се гарантира превъзходно качество.

Ние помагаме да защитим целостта на Вашия продукт и процес с усъвършенствана технология за филтриране, обширно продуктово портфолио и ненадмината поддръжка и опит.

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.