Защо да изберете Donaldson?

Вие обещавате на клиентите си точно ниво на чистота във всеки продукт, който произвеждате. С усъвършенстваната технология за филтриране на Donaldson, обширното портфолио от продукти и ненадминатата поддръжка преди и след продажбата, ние можем да Ви помогнем да спазите това обещание. С над 100 години опит, нашата страст е да оптимизираме решения за филтриране, които са енергийно ефективни и рентабилни. Мисията на Donaldson е да бъде Вашият първи избор по отношение на целостта на процеса и продукта.

Напреднала технология

Усъвършенстваната технология за филтриране на Donaldson защитава Вашите капиталови инвестиции и помага за намаляване на дългосрочните разходи за притежание чрез оптимизиране на ефективността на филтъра и енергийната ефективност. В производствените съоръжения, притежавани от нашата компанията, ние предлагаме изчерпателни възможности за проектиране и тестване за да гарантираме целостта на продукта и процеса.

Научете повече за предимствата на филтърната технология Donaldson >>

Обширно продуктово портфолио

Donaldson предлага широка гама от филтри за индустриален въздух, стерилен въздух, кулинарна пара, сушене, вентилация на резервоари и продукти за филтриране на технологични течности. Нашите филтри са проектирани с използване на материали, съответстващи на Кодекса на федералните разпоредби на FDA, дял 21, за директен и непряк контакт с храни. Ние също така предлагаме широка гама от сменяеми филтърни елементи както за Donaldson и така и за други марки корпуси.

Разгледайте нашите продукти >>

Реална поддръжка

Donaldson има глобални производствени и дистрибуторски локации с местна поддръжка. Фокусирайки се върху подобряването на потребителското изживяване, нашите технически специалисти имат задълбочени познания за приложенията за да помогнат при избора на филтриращи елементи. Филтрите на Donaldson са на склад и са готови за доставка в рамките на 24 часа за да сме сигурни, че получавате продуктите, от които се нуждаете, когато имате нужда от тях.

За връзка с нас >>

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?