Защо да изберете Donaldson?

В Donaldson разбираме, че вашето оборудване е от решаващо значение за препитанието Ви. Ние сме отдадени да Ви помогнем да защитите инвестицията си с реален опит, стойност и поддръжка – плюс гаранция, която стои зад продуктите, които продаваме, и оборудването, на което се използват.

Реален опит

Избор за първоначално вграждане : Преди повече от 100 години ние изобретихме първия въздушен филтър за тежко-натоварен двигател. Днес ние сме избора за първоначално вграждане на производители на оборудване по целия свят – и ние влагаме същата технология и грижа във всеки продукт с марка Donaldson.

Реална стойност
Филтри за тежка работа : За нас качеството не е просто дума – то е основополагащ принцип, който движи проектирането, производството и доставката на всеки продукт, който правим. Ние измерваме – и работим – според най-строгите стандарти за качество в индустрията. Това е нещо, което просто получавате стандартно с всички продукти Donaldson.

Разгледайте нашите филтри >>
Всичко на склад
Готови за изпращане : Поддържаме най-голямото покритие на филтри на склад за цялото Ви оборудване – така че можете да получите филтрите, от които се нуждаете, когато имате нужда от тях. Изградихме бърза система за доставки – така че филтърът, от който се нуждаете, никога не е далеч.

Купете сега >>
Реална поддръжка
Обслужване, ориентирано към хората : Нашият компетентен и изключително полезен екип за продажби, техническа поддръжка и поддръжка на клиенти е на разположение за да ви помогне, когато имате нужда от нас. Нашите клиенти ни казват, че сме най-добрите в бранша и работим усърдно всеки ден за да гарантираме, че това ще остане така.

За връзка с нас >>
Реална гаранция
Гаранция, която работи : Тук няма игра на думи, трикове или бавене. Ние предоставяме цялостна гаранция, която покрива нашите филтри и Вашето оборудване – и работи ЗА Вас. В крайна сметка – всяка гаранция е толкова добра, колкото компанията, която стои зад нея.

Вижте гаранцията  >>