ИНДУСТРИАЛНА ОБРАБОТКА

Сменяеми филтриращи елементи, които да помогнат с повишаването на производствената ефективност

Преглед

Повечето производствени процеси създават някакъв вид прах, който изисква контрол или отстраняване. От десетилетия Donaldson Torit® предлага на производителите най-модерните и надеждни налични прахоуловители и филтри. Нашето оборудване за събиране на прах и резервни филтри спомагат за повишаване на ефективността на производството и осигуряват по-чиста среда за служителите.

С над 100 години опит в инженеринга на прахоуловители и филтри, Donaldson Torit е името на което можете да се доверите, преди от всички останали, за индустриална обработка.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Подотрасли

Химикали
Donaldson Torit® предлага разнообразие от филтриращи елементи с много конструктивни опции за да позволи употребата им в колектор, който да отговаря на разнообразната химическа индустрия.
Стъкло
Donaldson Torit® предлага иновативна технология за събиране на прах, доказан опит в обработката на стъкло и керамика и доставка на филтриращи елементи в цял свят.
Изолация

Изолационният материал съдържа много влакнест материал, което го прави много трудeн за филтриране. Влакнестите материали са много трудни за работа, тъй като влакната могат да заседнат между гънките или в средата на филтърните елементи, което ги прави изключително трудни за отстраняване по време на почистване с обратна струя и причинява поовишаване на спада на налягането във филтърните елементи.

Пластмаси и каучук

Индустрията за пластмаси и каучук е уникална в химическата промишленост. При пластмасите има две широкоизползвани класификации: термопластични смоли, произведени чрез процеси на присъединителна полимеризация, и термореактивни смоли, получени чрез процеси на кондензационна полимеризация.

Текстил

Производството на текстил включва много влакна с ниска плътност, независимо дали става въпрос за производство на прежда, плат или облекло.

Устройствата Donaldson Torit PowerCore могат да се инсталират на мястото на употреба, елиминирайки нуждата от въздуховоди и заменяйки голям централен колектор за прах. Те имат едностепенна филтрация, което ги прави много лесни и бързи за обслужване като намалява времето за престой и разходите за поддръжка.

Дърво, хартия и целулоза

Терминът „Дървообработване“ обхваща много широк спектър от приложения, видове прах и размери на проекти. Те могат да варират от малки училищни дърводелски цехове до производство на шкафове и мебели, чак до първично фрезоване на дървен материал и производство/процеси, свързани с конструирани дървени продукти като шперплат и MDF.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?