Осигуряване на по-чист въздух за Вашите производствени процеси

Филтриращи елементи за индустриален прах, дим и мъгла

Независимо от Вашите изисквания за промишлена филтрация, ние имаме правилния филтриращ елемент за Вас — с подкрепата на нашия компетентен екип за обслужване на клиенти.

Защо да изберете Donaldson?

Когато дойде време да обърнете внимание на Вашите проблеми свързани със събиране на прах, консултативният, изчерпателен и свързан подход на Donaldson ще Ви помага да получите идеалното решение за Вашата компания.

Индустрии които обслужваме

Ние познаваме филтрацията – ние сме индустриалният стандарт в събирането на прах, дим и мъгла.

Метал и машинна обработка

Филтрите за прахоуловители Donaldson Torit® се използват при шлайфане и полиране в метало-обработващата индустрия.

Селско стопанство

Прахоуловителите Donaldson са инсталирани в зърно елеватори, заводи за преработка на соя и семена, мелници за брашно и други – по целия свят.

Минна индустрия

Donaldson е Вашият един източник на филтрация за добив и обработка на минерали, предлагащ широка гама от прахоуловители и филтри.

Дърво, хартия и целулоза

Филтрите Donaldson Torit се използват при дървообработващи процеси, където трябва да се контролират праховите емисии.

Отпадъци и рециклиране

Donaldson Torit® предлага на индустрията за обработка на отпадъци ефективни и иновативни решения за филтрация, които отговарят на нуждите от производителност, ефективност и безопасност.

Храни и напитки

Donaldson Torit® разполага с голямо разнообразие от филтри за прахоуловители, които могат да се използват в хранително-вкусовата промишленост, вариращи от малки вентилационни отдушници до големи колектори с филтърни торби.

Индустриална обработка

Donaldson Torit® предлага на производителите най-модерните и надеждни налични филтри за прахоуловители.

Фармацевтика

Фармацевтичното производство може да произвежда токсични прахове. Donaldson Torit® разбира събирането и ограничаването на праха и споделя как филтрите на прахоуловителят могат да бъдеат предпазна бариера между работник и вредния прах.

Автомобили

С напреднала технология и разнообразие от филтриращи медии, нашите филтриращи елементи са в състояние да се справят с вредния прах, който присъства в различни приложения.

Трите Е-та за контрол на праха

Ефективността на филтъра е само част от уравнението при оценка на ефективността на системата за събиране на прах. Научете за два други фактора, които е важно да наблюдавате във Вашата вентилационна система: експозиция и емисии.

Техническа статия

Шест съвета за правилната поддържка на Вашия прахоуловител

Donaldson предоставя шест съвета за правилното поддържане на Вашия индустриален прахоуловител.

Случай от практиката

Donaldson помага за решаване на предизвикателствo с абразивен прах при дървообработване

Donaldson помага на голяма дървообработваща компания да намали непланираните престои, разходите за труд и разходите за подмяна на филтилтрите.

Да поръчате правилните филтри е по-лесно от всякога

Най-добрата мрежа за разпространение в индустрията означава, че повече от 90 000 филтъра за всички масово използвани колектори са налични в централен склад Европа и са готови за експедиция в рамките на 24 часа за да бъдат доставени при нас в България до 10 работни дни.