Производителност

Високоефективна филтрираща медия, от най-висок клас, която работи безотказно

Продукти

Ultra-Web®

Филтърните елементи за прахоуловители Donaldson Ultra-Web® предоставят дълъг живот на филтъра и висока ефективност в редица приложения за улавяне на прах, дим и маслена мъгла.

Ultra-Web® SB

Предлага несравним капацитет за задържане на замърсители на повърхността на нашите стандартни Ultra-Web® филтри със spunbond субстрат, който издържа на още по-абразивен прах, агресивни химикали и влага.

Ultra-Web® Проводими Огнеопорни

Donaldson Ultra-Web® Проводими Огнеопорни патронни филтри за прахоуловители осигуряват несравнима производителност на повърхностно натоварване чрез първокласен, импрегниран с въглерод, субстрат.

Thermo-Web

Филтрите елементи за прахоуловители Donaldson Thermo-Web™ използват синтетична медия със слой от фини влакна, предназначени за сухи приложения при висока температура.

Fibra-Web®

Филтрите патрони за прахоуловители Donaldson Fibra-Web® се отличават с голямо разстояние между плисетата, предназначени да подобрят ефективността на импулсното почистване на влакнести частици.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Техническа статия

Ultra-Web®филтрираща технология

Собствената Ultra-Web® технология на Donaldson осигурява по-дълъг живот на филтъра, по-чист въздух и по-малки разходи в сравнение с други видове медии за филтърни елементи.