Индустриални елементи

Филтърни елементи за перфектно пречистване на сгъстен въздух

Ние предлагаме промишлени филтърни елементи за широка гама приложения за филтриране на въздух, технически газ и вентилация на резервоари.

Продукти

Филтри за премахване на масло, влага и прахови частици

V серия индустриални филтри

Проектирани за отстраняване на вода, маслени аерозоли и твърди частици от сгъстен въздух и газове в индустриални приложения с 99,9% ефективност за частиците до 5 микрона.

M серия индустриални филтри

Проектирани да отстраняват водни/маслени аерозоли и твърди частици от сгъстен въздух и газове при ниско диференциално налягане с 99,999% ефективност за частиците до 0,01 микрона.

S серия индустриални филтри

Проектирани да отстраняват водни/маслени аерозоли и твърди частици от сгъстен въздух и газове при ниско диференциално налягане с 99,99999% ефективност за частиците до 0,01 микрона.

DF-T индустриални филтри

Иновативният тристепенен DF-T филтър съчетава три етапа на пречистване в един филтърен елемент. Идеален за отстраняване на маслени аерозоли, изпарения и твърди частици от сгъстен въздух.

CF индустриални филтри

Елементите за дълбока филтрация Donaldson CF са предназначени за отстраняване на маслени и водни аерозоли, както и на прахови частици от сгъстен въздух и газове.

FF / FFP / P-FF индустриални филтри

Коалесцентните филтърни елементи FF UltraPleat™/ FFP / P-FF са предназначени за отстраняване на вода и маслени аерозоли, както и твърди частици от сгъстен въздух и газове с 99,999% ефективност за частиците до 0,01 микрона.

MF / MFP / P-MF индустриални филтри

Коалесциращите филтърни елементи Donaldson MF UltraPleat™/ MFP / P-MF са предназначени за отстраняване на водни и маслени аерозоли, както и твърди частици от сгъстен въздух и газове с 99,999% ефективност за частиците до 0,01 микрона.

SMF / SMFP / P-SMF индустриални филтри

Коалесциращите филтри SMF UltraPleat™/ SMFP / P-SMF са предназначени за отстраняване на водни и маслени аерозоли, както и твърди частици от сгъстен въздух и газове с 99,99999% ефективност за частиците до 0,01 микрона.

VX индустриални филтри

Филтърните елементи VX притежават триизмерна микрофибърна мека обвивка, изработена от полиестер и са предназначени за обработка на сгъстен въздух или газове в промишлени приложения.

MX индустриални филтри

Филтърните елементи MX притежават триизмерна микрофибърна мека обвивка, изработена от боросиликатни стъклени влакна с покритие и са предназначени за пречистване на сгъстен въздух или газове в промишлени приложения.

Филтри за премахване на маслена пара

A серия индустриални филтри

Филтърните елементи с активен въглен на Donaldson са предназначени за отстраняване на маслени пари, въглеводороди и миризми до съдържание на остатъчно масло от <0,003 ppm.

AK / AKP / P-AK индустриални филтри

Адсорбционните филтри Donaldson AK / AKP / P-AK са предназначени за отстраняване на маслени пари, въглеводороди, миризми и частици в сгъстен въздух и газове.

AX индустриални филтри

Филтрите с активен въглен AX с вградени филтри за частици са предназначени за задържане на маслени пари, въглеводороди и миризми, както и частици от сгъстен въздух и некорозивни газове.

Филтри за премахване на прахови частици

B серия индустриални филтри

Филтърните елементи Donaldson от серия B са предназначени за отстраняване на масло, вода и частици прах с 99,98% ефективност на частиците при 25 микрона.

CF индустриални филтри

Елементите за дълбока филтрация Donaldson CF са предназначени за отстраняване на маслени и водни аерозоли, както и на прахови частици от сгъстен въздух и газове.

SB / SBP / P-SB индустриални филтри

Филтърните елементи Donaldson SB / SBP / P-SB са предназначени за отстраняване на частици масло, вода и прах с 99,98% ефективност на частиците при 5 микрона.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.