Стерилни филтри

Високоефективно филтриране на сгъстен въздух и газове

За много приложения за преработка на храни и напитки, чистият и стерилен сгъстен въздух е от съществено значение. Доверете се на Donaldson да осигури оптималното решение, което да отговори на Вашите изисквания за стерилен въздух.

Продукти

Първокласните филтърни елементи Donaldson LifeTec™ са специално проектирани като високопроизводителни и ефективни филтриращи решения за стерилен сгъстен въздух и газове. Филтърните елементи LifeTec за предварително, фино и стерилно филтриране предлагат подобрена технология за оптимизиране на Вашия процес и интегритета на Вашия продукт.

LifeTec™ P-SRF C стерилни филтри

Серията LifeTec™ P-SRF C от плисирани стерилни дълбоки филтри е подходяща за безопасно и стерилно филтриране на сгъстен въздух и други технологични газове.

LifeTec™ P-SRF V стерилни филтри

Серията LifeTec™ P-SRF V от плисирани стерилни дълбоки филтри намалява биологичното натоварване от въздуха и техническите газове, използвани при преработката на храни и напитки.

LifeTec™ P-SRF X стерилни филтри

Серията плисирани стерилни мембранни филтри LifeTec™ P-SRF X използва мембраната Tetratex™ ePTFE на Donaldson за да осигури висока ефективност на филтриране при взискателни приложения за преработка на храни и напитки.

LifeTec™ P-SRF E стерилни филтри

Плисираният стерилен дълбок филтър от серията LifeTec™ P-SRF E е проектиран за използване в полупроводниковата и електронната индустрия и работи надеждно дори при екстремни работни условия.

LifeTec™ PT N стерилни филтри

Стерилният мембранен филтър LifeTec™ PT N използва мембраната Tetratex™ ePTFE на Donaldson за да предложи изключителни характеристики на потока при критични приложения за преработка на храни и напитки.

PF-PT T стерилен плисиран мембранен филтър

Филтърните елементи Donaldson Sterile Air Junior са стерилни плисирани мембранни филтри, използвани за филтриране на газове и вентилационни приложения в преработката на храни и напитки.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.