Инженерите на Donaldson Torit® филтрират растежа чрез технология

От Деби Олсън, продуктов мениджър на Torit.

Като водещ глобален доставчик на усъвършенствани решения за филтриране в продължение на повече от 100 години, инженерният опит на Donaldson блести с три от най-значимите технологични иновации за филтърни медии на пазара за събиране на прах, дим и мъгла. Линията на Donaldson Torit от Ultra-Web® елементи, Synteq® XP филтрите за мъгла и сменяемите филтърни торби Dura-Life® са най-новите иновативни формулировки за филтриращи медии.

Линията на филтриращи пакети PowerCore® на Donaldson Torit е от решаващо значение за напредъка на медийните технологии. Чрез комбиниране на опита на Donaldson Torit за конфигуриране на медиите с технологията за повърхностно зареждане на нейното собствено фино влакно Ultra-Web, компанията създаде линия от филтри, които осигуряват опростена поддръжка, намалени разходи за монтаж и подобрени възможности за освобождаване на прах.

Donaldson Torit е включил своята Ultra-Web технология за финни влакна в пълна гама филтърни елементи, които осигуряват по-дълъг живот на филтъра, по-чист въздух и по-ниски разходи за клиентите. Линията на Ultra-Web филтриращи елементи на Donaldson Torit може да издържи до два пъти по-дълго от целулозата и целулоза/синтетични смеси. Филтрите торби Dura-Life на Donaldson Torit представляват един от най-значимите постижения в технологията на филтърните торби от десетилетия.

Използвайки уникален процес на хидрозаплитане, който използва вода за смесване на влакната за създаване на по-равномерен материал с по-малки пори, филтърните торби Dura-Life осигуряват по-добро повърхностно натоварване и улавят по-малки частици с по-голяма ефективност. В сравнение със стандартните полиестерни медии, филтрите торби Dura-Life могат да издържат до три пъти по-дълго, осигуряват превъзходно почистване и намаляват разходите за поддръжка и експлоатация поради по-малкия брой смени на торбите.

Възползвайки се от повече от век несравним технически опит, Donaldson разработи всеобхватна линия от сменяеми филтри, които се предлагат за всички популярни марки прахоуловители. С програмата Ready2Ship на Donaldson Torit всички поръчки на склад се експедират в рамките на 24 часа. Никоя друга компания не може да направи повече за Вашата стратегия за избягване на прах, дим и мъгла от Donaldson.

За компетентна поддръжка и за определяне на правилните филтри за конкретно приложение, свържете се с нас днес.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?