Поддържане целостта на процеса и продукта

Филтри за сгъстен въздух и процесинг

С нашето обширно продуктово портфолио, усъвършенствана технология и ненадмината поддръжка и опит, изберете решенията за сгъстен въздух и филтриране при процесинг на Donaldson за максимална защита на Вашата работа и репутация. Първокласните филтърни елементи LifeTec™ на Donaldson за предварителна, фина и стерилна филтрация предлагат подобрена технология за оптимизиране на Вашия процес и целостта на продукта.

Защо да изберете Donaldson?

Изберете решенията за сгъстен въздух и процесно филтриране на Donaldson за максимална защита на Вашия процес и целостта на продукта.

Пазари за храни и напитки

Ние сме експерти в индустрията за качествено филтриране на сгъстен въздух, газ, пара и течности.

Бутилирана вода

Пълният набор от Donaldson технологии за процесна филтрация гарантира, че крайният продукт отговаря на световните стандарти за безопасност на храните.

Mлечни продукти

Прахоуловителите Donaldson са инсталирани в зърно елеватори, заводи за преработка на соя и семена, мелници за брашно и други – по целия свят.

Пивоварни

Нашите филтри за течности, пара и стерилни въздушни решения подпомагат производството на различни млечни храни, включително кисело мляко, сирене и сладолед.

Винарни

Пълната ни номенклатура филтри за сгъстен въздух, газ и пара може да помогне за ефективната защита на целостта на Вашата марка и продукт.

Да поръчате правилните филтри е по-лесно от всякога

Най-добрата дистрибуция в индустрията означава, че хиляди филтърни елементи и корпуси са на разположение за поръчка.

Техническа статия

Подобрена технология за филтрация на течности

В съответствие с производствените изисквания в съвременните заводи се изисква по-добра производителност от филтрите за стерилни газови и течности. Научете как филтрите Donaldson LifeTec™ поставят нов стандарт за бутилиране на вода и други приложения за течности.

Случай от практиката

Donaldson помага на производител на минерална вода да избегне скъпи забавяния

Прочетете казус за това как Donaldson помогна на компания за минерална вода да избегне скъпи забавяния, като препоръча идеаления филтър за тяхното производство.

LifeTec™ филтърна технология

Първокласната линия филтърни елементи на Donaldson за филтриране на течности, въздух и пара.

Нашите възможности за филтрация на течности

Повече от 35 години процесната филтрация на Donaldson предоставя качествени елементи за филтриране на течности за преработвателните индустрии по целия свят. От предварителна филтрация до крайна – и от нисък капацитет до висок – когато мислите за чистота, помислете за Donaldson.