Алтернативни филтри

Фитриращите елементи, заместители на конкурентни вграждания, се предлагат в множество варианти и са лесни за монтаж както в нашите Donaldson корпуси така и в корпуси на най-популярните марки филтри.

Продукти

Филтри за сгъстен въздух и газ

Нашите фитриращите елементи, заместители на конкурентни вграждания, са лесни за монтаж както в нашите Donaldson корпуси така и в корпуси на най-популярните марки филтри.

Филтри за течности

Използвайки нашата водеща в индустрията технология, ние предлагаме разнообразие от филтърни елементи за течности както за корпуси на Donaldson, така и сменяеми филтри за други популярни марки.

Филтри за пара

Предлагаме голям избор от сменяеми филтри за пара алтернатива на съществуващи конкурентни филтърни елементи за да защитим продукта на Вашия краен потребител и целостта на Вашия процес.

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Техническа статия

Персонализирайте графика си за смяна на филтри

Подмяната на Вашите технологични филтри в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките - и рентабилността.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?