ФИЛТРИ ЗА АНТИФРИЗ

Премахнете замърсителите и запазете баланса в охладителната система

Счита се, че 40 – 50% от времето за престой на двигателя се дължи на повреда в охладителната система. За съвременните дизелови двигатели балансът на охлаждащата течност е от ключово значение за поддържането на ефективната работа на двигателя Ви. Охлаждащата течност на двигателя се бори с ръждата, образуването на котлен камък, киселинността, образуването на пяна, отделянето на силикат и отломки, докато в същото време работи за отдаване на топлина и поддържане на правилните работни условия за оптимална икономия на гориво. Нашите филтри за антифриз Ви позволяват да изберете поддръжка, който отговаря на Вашата практика и Вашите графици.

Филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме гама филтри за охлаждаща течност, които премахват замърсителите и помагат за поддържане на баланса в охладителната система в различни работни условия.

Donaldson Blue филтри

Филтри за антифриз Donaldson Blue предлага по-ефективен контрол на замърсителите, подобрен поток и увеличен капацитет за удължени сервизни интервали. Предлага се със или без технология за прибавяне на добавки.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?