ЕНЕРГИЯ

Ние фокусираме енергията си върху филтрирането

Donaldson доставя надеждни филтриращи елементи, използвани при проучване, добив и транспортиране на нефт и газ – осигурявайки максимална производителност и защита, необходими на отдалечени работни площадки. Нашите филтри също така защитават критично оборудване за вятърните турбини.

Преглед

Най-добрата защита за най-тежката работа

От фракинг оборудване до ветрогенератори, от ведмоствени превозни средства до цистерни за съхранение на течности в наливно състояние, Donaldson предлага цялостно покритие на филтри за почти всичко с двигател – и някои оборудвания без – на работната площадка за добив на нефт и газ.

Подразделения

Нефт и Газ
Извлечете максимума от Еашето оборудване за проучване, добив и транспортиране, като същевременно намалите оперативните си разходи с решенията за филтриране на Donaldson – налични навсякъде, за почти всичко.
 • Сеизмично оборудване
 • Сондажно оборудване
 • Оборудване за фракинг
 • Автомобили за съхранение и доставка на гориво и смазочни материали
 • Оборудване за производство на електроенергия
 • Турбини
 • Транспортни средства
 • Фирмен транспорт
Ветрогенератори
Donaldson доставя висококачествена филтрация, която защитава скоростните кутии на вятърни турбини. Ние също така предлагаме дистанционно наблюдение на маслото — идеално за наблюдение на чувствителни, труднодостъпни вятърни генератори. Предлагаме филтри за:
 • Смазване на скоростната кутия
 • Системи за управление на отклонението, наклона и спирачките
 • Смазване на главния лагер
 • Високопроизводителни опции DT и Duramax®
 • Хидравлични сглобки
 • T.R.A.P отдушници за резервоари

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Филтри

Въздушни филтри

PowerCore филтри

Нашите революционни въздушни филтри PowerCore осигуряват върхова производителност с по-малък и по-лек дизайн. Филтрите PowerCore се представят по-добре както при първоначална рестрикция на всмукване, така и при капацитета за задържане на прах.

Donaldson Blue® филтри

Въздушните филтри за двигатели Donaldson Blue с технология от фини влакна удължават живота на двигателя и филтъра чрез много по-висок клас на защита в сравнение с традиционните целулозни филтри.

Donaldson филтри

Днес нашите въздушни филтри задават нови стандарти в качеството на филтрация, покритието и производителността - с филтри, които се монтират на нашите собствени въздухоочистители както и на такива произведени от други компании.

Филтри за Mann Europiclon

Сменяемите въздушни филтри Donaldson за въздухо-очистители Mann+Hummel Europlicon използват високоефективна медия за да осигурят върхова производителност за пътни и извънпътни приложения в предизвикателни работни условия.

Филтри за Fleetguard OptiAir

Сменяемите въздушните филтри Donaldson за въздухо-очистители Fleetguard OptiAir™ използват високоефективна филтрираща медия, за да осигурят отлична производителност за пътни и извънпътни приложения при тежки експлоатационни условия.

Предочистители

Ние предлагаме различни варианти на предочистители за да удължите живота на Вашите въздушни филтри и да попречите на замърсителите преждевременното да задръстят филтрите Ви.

Наливно гориво от цистерна

Филтри за дизел и масла

Филтрите Donaldson Clean Solutions осигуряват ненадмината чистота с едно преминаване и са идеални за приложения за филтриране на входа и изхода. Навиващият се дизайн за високи натоварвания позволява бързо, лесно и чисто обслужване без специализирани инструменти.

Комплекти за дизелово гориво

Комплектите за чисто дизелово гориво осигуряват опростена, ефективна филтрация с малък размер на изхода на колонката за гориво за да Ви позволят да изпомпвате чисто гориво във Вашите транспортни средства и оборудване.

Колички за дизелово гориво

Количките за чисто дизелово гориво са преносими, самостоятелни филтриращи решения за осигуряване на чисто и сухо гориво в склада и на терен. Те са идеалното решение за зареждане на гориво и изисквания за филтриране с двупоточна затворена верига (kidney loop).

Филтри за антифриз

Donaldson филтри

Ние предлагаме гама филтри за охлаждаща течност, които премахват замърсителите и помагат за поддържане на баланса в охладителната система в различни работни условия.

Donaldson Blue® филтри

Филтри за антифриз Donaldson Blue предлага по-ефективен контрол на замърсителите, подобрен поток и увеличен капацитет за удължени сервизни интервали. Предлага се със или без технология за прибавяне на добавки.

Горивни филтри

Двигатели Cummins® QSK

Нашите филтри Donaldson Blue® за двигатели Cummins® QSK доставят най-чистото гориво - за да намалят до минимум ремонтите и да удължат живота на инжекторите.

Филтри за Stanadyne® FM100

Излизаме от старото, продължаваме с новото. Филтрите Donaldson за горивни системи Stanadyne® Fuel Manager® FM100 осигуряват пълно покритие с по-малко номенклатурни номера.

Филтри за Racor®

Donaldson предлага избора на тва типа сменяеми филтри - с прозрачна купа Donaldson или прозрачна OEM купа, предоставяйки Ви гъвкавост да изберете филтърната система, която предпочитате.

Хидравлични филтри

Филтри за Pall® UltiPleat® SRT

Сменяемите филтърни елементи Donaldson за Pall Ultipleat SRT 219, 319 и 619 осигуряват защита от частици и замърсители, които намаляват ефективността на смазочните и хидравлични течности.

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Маслени филтри

Donaldson филтри

Стандартните маслени филтри Donaldson поддържат смазочните системи да функционират с максимална производителност, като същевременно отговарят на високите стандарти на днешните тежкотоварни дизелови двигатели.

Donaldson Blue® филтри

Нашите първокласни маслени филтри са предназначени за програми на поддръжка с удължен междусменен интервал за тежкотоварни камиони и дизелови двигатели.

Филтри за трансмисия

Филтри за трансмисия

Ние предлагаме широка гама от филтри за ниско, средно и високо налягане, на разположение в типове за монтаж навиващи се, елементи и в резервоара за да задоволим практически всеки тип трансмисия или серво кормилно управление.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Приложения

От фракинг оборудване до ветрогенератори, от ведмоствени превозни средства до цистерни за съхранение на течности в наливно състояние, Donaldson предлага цялостно покритие на филтри за почти всичко с двигател – и някои оборудвания без. Ако го използвате, Donaldson го защитава.

 • Сеизмично оборудване
 • Сондажно оборудване
 • Оборудване за фракинг
 • Автомобили за съхранение и доставка на гориво и смазочни материали
 • Оборудване за производство на електроенергия
 • Ветрогенератори
 • Транспортни средства
 • Фирмен транспорт