МИННА ИНДУСТРИЯ

Поддържайте оборудването си да работи чисто в един по-суров свят

Donaldson доставя най-пълната линия от решения за филтрирация в надземен и подземен добив, обработка и транспортиране.

Преглед

Филтри, които преместват Земята

Престой означава загуба на приходи. За да поддържате оборудването си в експлоатация, имате нужда от филтри, които осигуряват превъзходна производителност – и надежден доставчик, който предлага пълно покритие за цялата Ви механизация. Със защитата на Donaldson Вашите двигатели и оборудване могат да работят по-дълго между смяната на филтрите, спестявайки скъпи престои и ремонти. Разчитайте на Donaldson, когато всеки час работа е от значение.

Maintenance

Увеличете максимално потенциала на оборудването си – като същевременно намалите общите си разходи.

Увеличете максимално потенциала на оборудването си – като същевременно намалите общите си разходи.

Приложения

Стабилна и надеждна производителност на филтрирация за критични минни операции.

 • Самосвали
 • Фадроми
 • Булдозери
 • Багери
 • Дъмпери
 • Тунелопробивни машини
 • Тунелоокрепваща техника roof bolters
 • Минни самосвали
 • Пикапи

Подразделения

Кариери
Когато всеки мото час е от значение. Поддържайте оборудването си да работи чисто в един по-суров свят.
 • Въздухочистители и филтри
 • Филтри за масло, гориво и антифриз
 • Филтри за трансмисия и серво управление
 • Филтри за наливни горива и масла
 • Хидравлични корпуси и филтри
 •  Филтриране на сгъстен въздух и газ
Подземни операции
Високоефективната филтрация е най-добрата превантивна поддръжка, която съществува за работоспособно оборудване в минната индустрия.
 • Промишлена и мобилна хидравлична филтрация
 • Хидравлични корпуси и филтри за високо налягане
 • Високопроизводителни DT хидравлични елементи
 • Високотемпературно филтриране на отработените газове
 • Филтриране в скоростната кутия
 • Маслени, горивни и въздушни филтри за дизелови двигатели

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Филтри

Въздушни филтри

PowerCore филтри

Нашите революционни въздушни филтри PowerCore осигуряват върхова производителност с по-малък и по-лек дизайн. Филтрите PowerCore се представят по-добре както при първоначална рестрикция на всмукване, така и при капацитета за задържане на прах.

Donaldson филтри

Днес нашите въздушни филтри задават нови стандарти в качеството на филтрация, покритието и производителността - с филтри, които се монтират на нашите собствени въздухоочистители както и на такива произведени от други компании.

Donaldson Blue® филтри

Въздушните филтри за двигатели Donaldson Blue с технология от фини влакна удължават живота на двигателя и филтъра чрез много по-висок клас на защита в сравнение с традиционните целулозни филтри.

Филтри за Mann® Europiclon®

Сменяемите въздушни филтри Donaldson за въздухо-очистители Mann+Hummel Europlicon използват високоефективна медия за да осигурят върхова производителност за пътни и извънпътни приложения в предизвикателни работни условия.

Филтри за Fleetguard OptiAir

Сменяемите въздушните филтри Donaldson за въздухо-очистители Fleetguard OptiAir™ използват високоефективна филтрираща медия, за да осигурят отлична производителност за пътни и извънпътни приложения при тежки експлоатационни условия.

Предочистители

Ние предлагаме различни варианти на предочистители за да удължите живота на Вашите въздушни филтри и да попречите на замърсителите преждевременното да задръстят филтрите Ви.

Наливно гориво от цистерна

Комплекти за дизелово гориво

Комплектите за чисто дизелово гориво осигуряват опростена, ефективна филтрация с малък размер на изхода на колонката за гориво за да Ви позволят да изпомпвате чисто гориво във Вашите транспортни средства и оборудване.

Колички за дизелово гориво

Количките за чисто дизелово гориво са преносими, самостоятелни филтриращи решения за осигуряване на чисто и сухо гориво в склада и на терен. Те са идеалното решение за зареждане на гориво и изисквания за филтриране с двупоточна затворена верига (kidney loop).

Филтри за дизел и масла

Филтрите Donaldson Clean Solutions осигуряват ненадмината чистота с едно преминаване и са идеални за приложения за филтриране на входа и изхода. Навиващият се дизайн за високи натоварвания позволява бързо, лесно и чисто обслужване без специализирани инструменти.

Филтри за Adblue

Филтърът за Adblue (DEF Diesel Exhaust Fluid) предлага удобен, ефективен начин за доставяне на чиста Adblue течност във Вашето оборудване.

Филтри за антифриз

Donaldson филтри

Ние предлагаме гама филтри за охлаждаща течност, които премахват замърсителите и помагат за поддържане на баланса в охладителната система в различни работни условия.

Donaldson Blue® филтри

Филтри за антифриз Donaldson Blue предлага по-ефективен контрол на замърсителите, подобрен поток и увеличен капацитет за удължени сервизни интервали. Предлага се със или без технология за прибавяне на добавки.

Горивни филтри

Двигатели Cummins® QSK

Нашите филтри Donaldson Blue® за двигатели Cummins® QSK доставят най-чистото гориво - за да намалят до минимум ремонтите и да удължат живота на инжекторите.

Филтри за Stanadyne® FM100

Излизаме от старото, продължаваме с новото. Филтрите Donaldson за горивни системи Stanadyne® Fuel Manager® FM100 осигуряват пълно покритие с по-малко номенклатурни номера.

Филтри за Racor®

Donaldson предлага избора на тва типа сменяеми филтри - с прозрачна купа Donaldson или прозрачна OEM купа, предоставяйки Ви гъвкавост да изберете филтърната система, която предпочитате.

Хидравлични филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Филтри за Pall® UltiPleat® SRT

Сменяемите филтърни елементи Donaldson за Pall Ultipleat SRT 219, 319 и 619 осигуряват защита от частици и замърсители, които намаляват ефективността на смазочните и хидравлични течности.

Маслени филтри

Donaldson филтри

Стандартните маслени филтри Donaldson поддържат смазочните системи да функционират с максимална производителност, като същевременно отговарят на високите стандарти на днешните тежкотоварни дизелови двигатели.

Donaldson Blue® филтри

Нашите първокласни маслени филтри са предназначени за програми на поддръжка с удължен междусменен интервал за тежкотоварни камиони и дизелови двигатели.

Филтри за трансмисия

Филтри за трансмисия

Ние предлагаме широка гама от филтри за ниско, средно и високо налягане, на разположение в типове за монтаж навиващи се, елементи и в резервоара за да задоволим практически всеки тип трансмисия или серво кормилно управление.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Технически статии

51 000 причини да продължите да работите с филтри Donaldson

Ако тази история на успеха с извънпътно оборудване е някаква индикация, филтрите Donaldson Blue® правят точно това, за което са предназначени, а след това и още малко.

Намаляване на общата цена за притежание на пазарите за добив, инертни материали и енергия

Това е мръсен, прашен свят. Ние можем да помогнем за увеличаване на надежността и живота на оборудването – като същевременно намалим общите Ви експлоатационни разходи.

Видео