МОРСКО КОРАБОПЛАВАНЕ

На борда или на брега, дишайте лесно с филтрите Donaldson

Имаме решения за филтрация за влекачи, OSV, кораби за екипаж/снабдяване, траулери и стивидори.

Преглед

Решения за филтрация в корабоплаването

В Donaldson предлагаме въздушни, маслени, горивни филтри, филтри за антифриз и трансмисионни филтри за много морски двигатели, z-задвижвания, генератори и компресори. Ние също така предлагаме широка гама от хидравлични филтри и аксесоари за разнообразно морско и стивидорно оборудване.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Филтри

Въздушни филтри

Donaldson филтри

Днес нашите въздушни филтри задават нови стандарти в качеството на филтрация, покритието и производителността - с филтри, които се монтират на нашите собствени въздухоочистители както и на такива произведени от други компании.

DuraLite™ въздушни филтри

Семействата DuraLite ™ ECB, ECC и ECD въздушни филтри са здрави, неметални, леки, изцяло самоподдържащи се и за еднократна употреба.

Наливно гориво от цистерна

Комплекти за дизелово гориво

Комплектите за чисто дизелово гориво осигуряват опростена, ефективна филтрация с малък размер на изхода на колонката за гориво за да Ви позволят да изпомпвате чисто гориво във Вашите транспортни средства и оборудване.

Колички за дизелово гориво

Количките за чисто дизелово гориво са преносими, самостоятелни филтриращи решения за осигуряване на чисто и сухо гориво в склада и на терен. Те са идеалното решение за зареждане на гориво и изисквания за филтриране с двупоточна затворена верига (kidney loop).

hP филтри

Филтрирането на маслото преди наливането му в оборудване е от решаващо значение за спазването на спецификациите за чистота по ISO, изисквани от днешните OEM производители.

Горивни филтри

Филтри за Stanadyne® FM100

Излизаме от старото, продължаваме с новото. Филтрите Donaldson за горивни системи Stanadyne® Fuel Manager® FM100 осигуряват пълно покритие с по-малко номенклатурни номера.

Филтри за Racor®

Donaldson предлага избора на тва типа сменяеми филтри - с прозрачна купа Donaldson или прозрачна OEM купа, предоставяйки Ви гъвкавост да изберете филтърната система, която предпочитате.

Хидравлични филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Маслени филтри

Donaldson филтри

Стандартните маслени филтри Donaldson поддържат смазочните системи да функционират с максимална производителност, като същевременно отговарят на високите стандарти на днешните тежкотоварни дизелови двигатели.

Donaldson Blue® филтри

Нашите първокласни маслени филтри са предназначени за програми на поддръжка с удължен междусменен интервал за тежкотоварни камиони и дизелови двигатели.

Филтри за трансмисия

Филтри за трансмисия

Ние предлагаме широка гама от филтри за ниско, средно и високо налягане, на разположение в типове за монтаж навиващи се, елементи и в резервоара за да задоволим практически всеки тип трансмисия или серво кормилно управление.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Приложения

Ние доставяме въздушни, маслени, горивни и хидравлични филтри – плюс филтри за антифриз и други – за широка гама от морско оборудване.

  • Двигатели
  • Z-задвижвания
  • Генератори
  • Компресори
  • Стивидорно оборудване