ПРОИЗВОДСТВО НА ОБОРУДВАНЕ

Намаляване на времето за престой чрез почистване на течности

Нашите решения за филтрация на въздух, гориво, масло и хидравлика предпазват чувствителните системи от износване и помагат за поддържане на върхови работни характеристики.

Преглед

Най-добрата защита за Вашето оборудване

Ние доставяме качествени въздушни, горивни, маслени и хидравлични филтри, които осигуряват максимална защита и производителност.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Филтри

Въздушни филтри

Въздушни филтри

Проектирани за различни приложения, системите за всмукване на въздух на Donaldson защитават и работят с помощта на усъвършенствана технология за филтриране за да удължат живота на двигателя като цяло.

Наливни горива и масла

Наливни течности

Ние предлагаме системи за филтриране на дизелово гориво и масло, предназначени да увеличат производителността и дълготрайността на оборудването чрез премахване на вредните замърсители.

Филтри за антифриз

Филтри за антифриз

Ние предлагаме гама филтри за охлаждаща течност, които премахват замърсителите и помагат за поддържане на баланса в охладителната система в различни работни условия.

Горивни филтри

Горивни филтри

Филтърните системи за дизелово гориво Donaldson са уникално проектирани да защитават инжекторите и помпите и да поддържат безпроблемната работа на двигателите и тежкотоварното оборудване.

Хидравлични филтри

Хидравлични филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Маслени филтри

Маслени филтри

Системите за филтриране на моторни масла Donaldson поддържат маслото чисто и двигателите работят с максимална производителност, като улавят замърсители, които могат да причинят повреда на двигателя.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Приложения

Donaldson предоставя решения за филтрация в двигатели и хидравлика за да предпази оборудването от износване и да помогне за поддържане на върхова експлоатационна производителност – което води до ефективност, повече време прекарано в работа и намалени разходи за поддръжка.

Предлагаме филтри за стационарно и мобилно оборудване:

  • Двигател: въздушни, маслени, горивни филтри и филтри за антифриз
  • Хидравлични филтри