СТРОИТЕЛСТВО

Когато престоят не е опция - Donaldson доставя

Можете да разчитате на нашата пълна гама от решения за филтриране за да осигурите превъзходна защита – дори при прашни и мръсни строителни площадки и добив на инертни материали.

Преглед

Филтри, които преместват Земята

Престой означава загуба на приходи. За да поддържате оборудването си в експлоатация, имате нужда от филтри, които осигуряват превъзходна производителност – и надежден доставчик, който предлага пълно покритие за цялата Ви механизация. Със защитата на Donaldson Вашите двигатели и оборудване могат да работят по-дълго между смяната на филтрите, спестявайки скъпи престои и ремонти. Разчитайте на Donaldson, когато всеки час работа е от значение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Филтри

Въздушни филтри

PowerCore филтри

Нашите революционни въздушни филтри PowerCore осигуряват върхова производителност с по-малък и по-лек дизайн. Филтрите PowerCore се представят по-добре както при първоначална рестрикция на всмукване, така и при капацитета за задържане на прах.

Donaldson филтри

Днес нашите въздушни филтри задават нови стандарти в качеството на филтрация, покритието и производителността - с филтри, които се монтират на нашите собствени въздухоочистители както и на такива произведени от други компании.

Donaldson Blue филтри

Въздушните филтри за двигатели Donaldson Blue с технология от фини влакна удължават живота на двигателя и филтъра чрез много по-висок клас на защита в сравнение с традиционните целулозни филтри.

Филтри за Mann Europiclon

Сменяемите въздушни филтри Donaldson за въздухо-очистители Mann+Hummel Europlicon използват високоефективна медия за да осигурят върхова производителност за пътни и извънпътни приложения в предизвикателни работни условия.

Филтри за Fleetguard OptiAir™

Сменяемите въздушните филтри Donaldson за въздухо-очистители Fleetguard OptiAir™ използват високоефективна филтрираща медия, за да осигурят отлична производителност за пътни и извънпътни приложения при тежки експлоатационни условия.

Предочистители

Ние предлагаме различни варианти на предочистители за да удължите живота на Вашите въздушни филтри и да попречите на замърсителите преждевременното да задръстят филтрите Ви.

Наливно гориво от цистерна

Филтри за дизел и масла

Филтрите Donaldson Clean Solutions осигуряват ненадмината чистота с едно преминаване и са идеални за приложения за филтриране на входа и изхода. Навиващият се дизайн за високи натоварвания позволява бързо, лесно и чисто обслужване без специализирани инструменти.

Комплекти за дизелово гориво

Комплектите за чисто дизелово гориво осигуряват опростена, ефективна филтрация с малък размер на изхода на колонката за гориво за да Ви позволят да изпомпвате чисто гориво във Вашите транспортни средства и оборудване.

Колички за дизелово гориво

Количките за чисто дизелово гориво са преносими, самостоятелни филтриращи решения за осигуряване на чисто и сухо гориво в склада и на терен. Те са идеалното решение за зареждане на гориво и изисквания за филтриране с двупоточна затворена верига (kidney loop).

hP филтри

Филтрирането на маслото преди наливането му в оборудване е от решаващо значение за спазването на спецификациите за чистота по ISO, изисквани от днешните OEM производители.

Оборудване за цистерни

В резервоарите за дизелово гориво и смазочни материали проникват мръсотия, прах и атмосферна влага. Donaldson предоставя решения, които предотвратяват навлизането и на трите в цистерните за съхранение, така че дизеловите горива и маслата да останат чисти и сухи.

Филтри за антифриз

Donaldson филтри

Ние предлагаме гама филтри за охлаждаща течност, които премахват замърсителите и помагат за поддържане на баланса в охладителната система в различни работни условия.

Donaldson Blue филтри

Филтри за антифриз Donaldson Blue предлага по-ефективен контрол на замърсителите, подобрен поток и увеличен капацитет за удължени сервизни интервали. Предлага се със или без технология за прибавяне на добавки.

Горивни филтри

Филтри за Stanadyne® FM100

Излизаме от старото, продължаваме с новото. Филтрите Donaldson за горивни системи Stanadyne® Fuel Manager® FM100 осигуряват пълно покритие с по-малко номенклатурни номера.

Филтри за Racor®

Donaldson предлага избора на тва типа сменяеми филтри - с прозрачна купа Donaldson или прозрачна OEM купа, предоставяйки Ви гъвкавост да изберете филтърната система, която предпочитате.

Хидравлични филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Маслени филтри

Donaldson филтри

Стандартните маслени филтри Donaldson поддържат смазочните системи да функционират с максимална производителност, като същевременно отговарят на високите стандарти на днешните тежкотоварни дизелови двигатели.

Donaldson Blue филтри

Нашите първокласни маслени филтри са предназначени за програми на поддръжка с удължен междусменен интервал за тежкотоварни камиони и дизелови двигатели.

Филтри за трансмисия

Филтри за трансмисия

Ние предлагаме широка гама от филтри за ниско, средно и високо налягане, на разположение в типове за монтаж навиващи се, елементи и в резервоара за да задоволим практически всеки тип трансмисия или серво кормилно управление.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Приложения

Филтри издържащи на тежки натоварвания за тежкотоварно оборудване.

  • Съчленени булдозери
  • Булдозери
  • Валяци
  • Багери
  • Фадроми
  • Самосвали
  • Компактори
  • Скрепери
  • Телескопични товарачи