ТРАНСПОРТ

В готовност за път

Издръжливи, здрави и създадени за дълги пробези, филтрите Donaldson са произведени по същите стандарти за качество като оригиналните. Donaldson доставя най-пълната линия от решения за филтриране за Вашите камиони – и автопаркове.

Преглед

Иновативни решения за филтрация

Когато става въпрос за филтрация в двигателя, има само едно име, което трябва да запомните: Donaldson. Нашите решения за филтрация в двигателя не само ще отговорят на Вашите изисквания – те подобряват производителността на Вашето оборудване, намаляват времето за престой и Ви помагат да опазвате околната среда.

Подразделения

Градски и междуградски автобуси
Donaldson осигурява максимална производителност и защита на двигателя за да поддържа Вашия автобусен парк в експлоатация и по график. Вашата работа е да отвеждате хората безопасно и надеждно до местоназначението им всеки път. Нашата работа е да помагаме.
Нуждаете се от ефективна филтрация за да поддържате Вашия автопарк в действие – и искате пълно покритие за целия си автопарк от един доставчик. Donaldson предоставя най-пълната линия от решения за филтрация за автопаркове.
Когато имате нужда от филтрация, която може да издържи на тръгване, спиране и постоянен празен ход, Donaldson доставя филтри с правилната комбинация от качество и стойност, които надеждно помагат на Вашите автобуси да стигнат до следващото си планирано сервизно обслужване. Donaldson предоставя.
Тежкотоварни пътни превози
Издръжливи, здрави и създадени за дълги пробези, филтрите Donaldson са произведени по същите стандарти за качество като оригиналните.
  • Пълно покритие на най-популярните двигатели и модели
  • Горивни филтри, въздушни филтри, маслени филтри, филтри за кабина, трансмисия и анитфриз
  • Първокласни филтри Donaldson Blue® – горивни, въздушни, маслени и за антифриз
  • Програми и поддръжка от големи автопаркове до частни собственици

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Филтри

Дехидратори

Филтри дехидратори

Нашите филтри дехидратори осигуряват превъзходна защита за тежкотоварна пътна и извънпътна техника с пълна гама от първокласни филтри, включително такива с технология за филтриране PowerCore®

Въздушни филтри

PowerCore филтри

Нашите революционни въздушни филтри PowerCore осигуряват върхова производителност с по-малък и по-лек дизайн. Филтрите PowerCore се представят по-добре както при първоначална рестрикция на всмукване, така и при капацитета за задържане на прах.

Donaldson Blue® филтри

Въздушните филтри за двигатели Donaldson Blue с технология от фини влакна удължават живота на двигателя и филтъра чрез много по-висок клас на защита в сравнение с традиционните целулозни филтри.

Филтри за Fleetguard OptiAir

Сменяемите въздушните филтри Donaldson за въздухо-очистители Fleetguard OptiAir™ използват високоефективна филтрираща медия, за да осигурят отлична производителност за пътни и извънпътни приложения при тежки експлоатационни условия.

Mercedes-Benz®Actros® филтри

Сменяемите въздушни филтри Donaldson Blue за въздухо-очистители Mercedes-Benz Actros съчетават най-напредничавите иновации на Donaldson за филтриране на въздух: технологиите PowerCore и Ultra-Web.

Наливно гориво от цистерна

Комплекти за дизелово гориво

Комплектите за чисто дизелово гориво осигуряват опростена, ефективна филтрация с малък размер на изхода на колонката за гориво за да Ви позволят да изпомпвате чисто гориво във Вашите транспортни средства и оборудване.

Филтри за дизел и масла

Филтрите Donaldson Clean Solutions осигуряват ненадмината чистота с едно преминаване и са идеални за приложения за филтриране на входа и изхода. Навиващият се дизайн за високи натоварвания позволява бързо, лесно и чисто обслужване без специализирани инструменти.

Филтри за Adblue

Филтърът за Adblue (DEF Diesel Exhaust Fluid) предлага удобен, ефективен начин за доставяне на чиста Adblue течност във Вашето оборудване.

Филтри за антифриз

Donaldson филтри

Ние предлагаме гама филтри за охлаждаща течност, които премахват замърсителите и помагат за поддържане на баланса в охладителната система в различни работни условия.

Donaldson Blue® филтри

Филтри за антифриз Donaldson Blue предлага по-ефективен контрол на замърсителите, подобрен поток и увеличен капацитет за удължени сервизни интервали. Предлага се със или без технология за прибавяне на добавки.

Горивни филтри

Двигатели Cummins® X15 / ISX

Повишаваме стандарта за филтриране в двигателите Cummins® X15 / ISX с нашите горивни филтри Donaldson Blue®.

Филтри за Racor®

Donaldson предлага избора на тва типа сменяеми филтри - с прозрачна купа Donaldson или прозрачна OEM купа, предоставяйки Ви гъвкавост да изберете филтърната система, която предпочитате.

Хидравлични филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

T.R.A.P.™ отдушник

Отдушниците T.R.A.P.™ (Thermally Reactive Advanced Protection) осигуряват бързо действаща защита срещу влага в резервоара и замърсяване с прахови частици.

Маслени филтри

Donaldson филтри

Стандартните маслени филтри Donaldson поддържат смазочните системи да функционират с максимална производителност, като същевременно отговарят на високите стандарти на днешните тежкотоварни дизелови двигатели.

Donaldson Blue® филтри

Нашите първокласни маслени филтри са предназначени за програми на поддръжка с удължен междусменен интервал за тежкотоварни камиони и дизелови двигатели.

Двигатели Cummins® ISX / X15

Нашите маслени филтри осигуряват смазване на критични компонентите в двигателя - и просто осигуряват по-добра защита на двигателя от OEM филтрите.

Филтри за трансмисия

Филтри за трансмисия

Ние предлагаме широка гама от филтри за ниско, средно и високо налягане, на разположение в типове за монтаж навиващи се, елементи и в резервоара за да задоволим практически всеки тип трансмисия или серво кормилно управление.

Филтри за AdBlue

Филтри Adblue комплект

Безметални карбамидни филтри, които отговарят или надхвърлят изискванията за производителност в индустрията.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Приложения

Филтрите са важна част от всяка ефективна програма за поддръжка на транспортна техника. Те трябва да издържат на суровите изисквания на пътя – тръгване, спиране, празен ход и стрес от тежък товар. Филтрите на Donaldson осигуряват правилната комбинация от качество и стойност, която помага на Вашите камиони и автобуси да достигнат до следващото си редовно сервизно обслужване без прекъсване.

  • Влекачи
  • Тежкотоварни камиони
  • Соло камиони
  • Лекотоварни камиони
  • Училищни автобуси
  • Градски и междуградски автобуси

Видео