Филтрация за двигатели, оборудване и хората, които ги използват

Donaldson филтри за двигател

Ние доставяме пълна гама от горивни, маслени, въздушни филтри и филтри за антифриз за дизелови двигатели, филтри за хидравлични системи и наливни масла и горива – плюс филтри за кабина и AdBlue.

Лесно е да намерите правилните филтри

Потърсете филтри директно при нас – по оригинален номер или номер на конкурентен производител.

Индустрии които обслужваме

Нашето разнообразие от филтри и филтриращи елементи обхващат широк спектър от индустрии и приложения.

Земеделие

За селскостопанските механизатори Donaldson е първият избор за всички филтри по двигателя, трансмисионни и хидравлични филтри, филтриране на сгъстен въздух или газ и контрол на праха.

Строителство

В екстремни работни и климатични условия, нашата гама двигателни, хидравлични, компресорни филтри и филтри за наливни масла и горива осигурява първокласна защита.

Минна индустрия

За наземни и подземни минни операции, обработка и транспортиране, пълната линия от филтри Donaldson помага за максималното удължаване на непрекъсваемостта на работа.

Транспорт

Производителите на оригинално оборудване OEM посочват филтрите на Donaldson като свой първи избор, докато операторите на автопаркове избират нашите филтри, за да си гарантират оптимална работа в дългосрочен план.

Подемен транспорт

Подемната техника в цял свят разчита на въздушни, горивни, маслени и хидравлични филтри Donaldson за да поддържат максимална производителност за тежконатоварените телескопични товарачи, повдигачи и вишки.

Корабоплаване

Морската индустрия разчита на Donaldson филтри за защита на двигатели, трансмисии, генератори и компресори, плюс хидравлични филтри и принадлежности за лодки и оборудване за стифадори.

Горско стопанство

Горската промишленост разчита на Donaldson филтрация за двигатели, хидравлика и филтриране на прах/влакна, за да поддържа безпроблемната работа на оборудването си.

Енергия

Енергийните компании и доставчиците се доверяват на нашите филтри, за да защитят, намалят поддръжката и минимизират престоя на оборудването за маслeна, газова турбина или вятърна енергия.

Производство

Производителите защитават чувствителните хидравлични вериги от износване и помагат за поддържане на върхови работни характеристики с решения за хидравлично филтриране на Donaldson.

Защо да изберете DONALDSON ?

Какво наистина различава един производител на филтри от друг? Дали това е качество, производителност, обслужване, стойност … гаранция, на която наистина можете да се доверите? С Donaldson не е нужно да избирате едно пред друго – защото получавате всичко.