ФИЛТРИ ЗА НАЛИВНИ ФЛУИДИ

Премахнете замърсителите от горивата и маслата - постигнете повече

Сложността на съвременното оборудване изисква по-високи нива на чистота на горивата и работните течности от всякога. Donaldson системите за филтриране на наливни флуиди от цистерни помагат за спестяване на скъпа подмяна на компоненти, предотвратяват непланирани престои и дори предпазват от повишаване на разхода на гориво поради износване на инжекторите. Нашите системи за наливна филтрация намаляват общите Ви разходи за притежание на оборудване.

Филтри

Филтри за дизел и масло

Филтрите на Donaldson Clean Solutions осигуряват ненадмината чистота с едно преминаване и са идеални за приложения за филтриране на входа и изхода. Дизайнът с навиващ се филтър проектиран за тежки натоварвания позволява бързо, просто и чисто обслужване без специализирани инструменти.

Филтри за AdBlue

Филтърите за DEF (Diesel Exhaust Fluid) предлага удобен и ефективен начин за доставяне на чистa AdBlue течност във Вашето оборудване.

Филтри елементи

Филтърните елементи Clean Solutions включват D.E.R.T.™ (Donaldson Electrostatic Reduction Technology) технология за предотвратяване на повреда на филтърната медия от електростатичен разряд.

hP филтри

Филтрирането на масло преди наливането му в оборудване е от решаващо значение, за да отговаря на спецификациите за чистота ISO, изисквани от днешните производители на оригинално оборудване (OEMs).

T.R.A.P.™ отдушници

T.R.A.P. ™ (Thermally Reactive Advanced Protection) отдушниците предпазва съдържанието на резервоара Ви за съхранение на флуиди от замърсители носещи се във въздуха и влага от околната среда.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?