Филтри за наливни течности

Чисти. Защитава. Финишира.™

Горивните и маслени филтри Clean Solutions са проектирани да отговарят или надвишават целите за чистота на OEM с едно преминаване. Навиващите се филтри са прикрепени към единични глави, двойни глави или колектори за да отговарят на изискванията за дебит, вискозитет или междусменен интервал за специфични изисквания на приложенията.

Продукти

Филтърни елементи

Филтърните елементи на Clean Solutions включват технология за намаляване на електростатичността на Donaldson (D.E.R.T.™), за да се предотврати увреждане на филтърната среда от електростатичен разряд.

Филтри за Adblue

Филтърът за Adblue (DEF Diesel Exhaust Fluid) предлага удобен, ефективен начин за доставяне на чиста Adblue течност във Вашето оборудване.

Филтри за дизел и масла

Филтрите Donaldson Clean Solutions осигуряват ненадмината чистота с едно преминаване и са идеални за приложения за филтриране на входа и изхода. Навиващият се дизайн за високи натоварвания позволява бързо, лесно и чисто обслужване без специализирани инструменти.

hP филтри

Филтрирането на маслото преди наливането му в оборудване е от решаващо значение за спазването на спецификациите за чистота по ISO, изисквани от днешните OEM производители.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Технически статии

Осигуряване на работоспособност за съвременните дизелови двигатели в студено време

Donaldson препоръчва важни стратегии за експлоатация на съвременните дизелови двигатели в студено време.

Запушване на горивния филтър

Имате ли оборудване, което спира неочаквано поради запушени горивни филтри на двигателя? Може да имате проблеми с качеството на Вашето дизелово гориво.