Филтри елементи

Надеждно филтриране на пара за всяко приложение

Ние предлагаме високоефективни парни филтърни елементи за защита на оборудване и процеси, които разчитат на тази пара за ефективна, чиста и/или стерилна работа.

Продукти

Първокласните филтърни елементи LifeTec™ на Donaldson са специално проектирани като високопроизводителни и ефективни решения за филтриране на пара. Филтърните елементи LifeTec за предварително, фино и стерилно филтриране предлагат подобрена технология за оптимизиране на Вашия процес и целостта на продукта.

LifeTec™ P-GSL N филтри за пара

Филтърът LifeTec™ P-GSL N е регенерируем плисиран филтърен елемент от неръждаема стомана, който улавя замърсители като частици, стружки от клапани и уплътнения и ръжда.

P-GS VE филтри за пара

Филтърните елементи от неръждаема стомана Donaldson P-GS VE са предназначени за филтриране на пара и агресивни течности или газове.

P-GS N филтри за пара

Филтърът P-GS N се състои от регенерируема филтърна матрица, изработена от плисирана стомана, която осигурява високо ниво на задържане на частици и мръсотия, много добър дебит, както и ниско диференциално налягане.

Заместители на конкурентни вграждания

Ние предлагаме голям избор от сменяеми филтри за пара за да защитим продукта за Вашите крайните потребители и целостта на Вашия процес.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.