ХИДРАВЛИЧНИ ФИЛТРИ

Производителност при всякакво налягане

Разполагаме с подходящи филтри, продукти за контрол на замърсяването и възможности за защита на машини и компоненти в стотици приложения – във Вашето производство или на тежкотоварната Ви техника. Когато имате нужда от хидравлични филтри, обърнете се към Donaldson.

Филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Donaldson Blue филтри

Хидравличните филтърни елементи Donaldson Blue осигуряват по-добра защита за Вашата хидравлична система от най-добрите филтри на нашите конкуренти.

DT филтърни елементи

Хидравличните филтърни елементи Donaldson осигуряват превъзходна защита на системата с усъвършенстван дизайн на плисета за по-висока първоначална чистота и повишен капацитет за задържане на замърсители.

Филтри за Pall UltiPleat SRT

Сменяемите филтърни елементи Donaldson за Pall Ultipleat SRT 219, 319 и 619 осигуряват защита от частици и замърсители, които намаляват ефективността на смазочните и хидравлични течности.

Филтри за Schroeder KZ5 и KZ10

Хидравличните филтри Donaldson Blue са от 1,5 до 14 пъти по-ефективни от филтрите Schroeder KZ5 и KZ10 за пазара на следпродажбено обслужване.

Филтър цедка резервоар

Серията FIOA са всмукателни филтърни цедки за приложения в резервоара.

Филтър цедка на линията

Сериите FAL са всмукателни филтърни цедки на линия за хидравлични магистрали с ниско налягане.

T.R.A.P.™ отдушник

Отдушниците T.R.A.P.™ (Thermally Reactive Advanced Protection) осигуряват бързо действаща защита срещу влага в резервоара и замърсяване с прахови частици.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Техническа статия

Поддържайте маркучите си за по-добра чистота в хидравликата

Правилната грижа и поддръжка на хидравличните маркучи могат да допринесат много за защитата на цялата система

Как можете да сведете до минимум замърсяването в хидравличната система?

Разбирането на последствията от замърсяване на хидравличната течност допринася за повишено внимание и в крайна сметка по-висока надеждност на системата.

Преглед на Donaldson хидравлична филтрация

Donaldson предлага филтри и продукти за контрол на замърсяването за защита на хидравличните компоненти – в завода и монтирани на тежкотоварно оборудване.