ХИДРАВЛИЧНИ ФИЛТРИ

Производителност при всякакво налягане

Разполагаме с подходящи филтри, продукти за контрол на замърсяването и възможности за защита на машини и компоненти в стотици приложения – във Вашето производство или на тежкотоварната Ви техника. Когато имате нужда от хидравлични филтри, обърнете се към Donaldson.

Филтри

Donaldson филтри

Ние предлагаме пълна продуктова линия от хидравлични филтърни глави и корпуси за приложения с ниско, средно и високо налягане. Навиващите се филтри и филтрите елементи се предлагат в широка гама от филтриращи медии.

Donaldson Blue филтри

Хидравличните филтърни елементи Donaldson Blue осигуряват по-добра защита за Вашата хидравлична система от най-добрите филтри на нашите конкуренти.

DT филтърни елементи

Хидравличните филтърни елементи Donaldson осигуряват превъзходна защита на системата с усъвършенстван дизайн на плисета за по-висока първоначална чистота и повишен капацитет за задържане на замърсители.

Филтри за Pall UltiPleat SRT

Сменяемите филтърни елементи Donaldson за Pall Ultipleat SRT 219, 319 и 619 осигуряват защита от частици и замърсители, които намаляват ефективността на смазочните и хидравлични течности.

Филтри за Schroeder KZ5 и KZ10

Хидравличните филтри Donaldson Blue са от 1,5 до 14 пъти по-ефективни от филтрите Schroeder KZ5 и KZ10 за пазара на следпродажбено обслужване.

Филтър цедка резервоар

Серията FIOA са всмукателни филтърни цедки за приложения в резервоара.

Филтър цедка на линията

Сериите FAL са всмукателни филтърни цедки на линия за хидравлични магистрали с ниско налягане.

T.R.A.P.™ отдушник

Отдушниците T.R.A.P.™ (Thermally Reactive Advanced Protection) осигуряват бързо действаща защита срещу влага в резервоара и замърсяване с прахови частици.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?