DF-T филтърни елементи за сгъстен въздух

Компактно решение, което съчетава производителността на три отделни филтъра в еднин елемент

Преглед

Иновативният тристепенен DF-T филтър се използва за пречистване на сгъстен въздух и газове в най-ограничените пространства.

Уникалният филтърен елемент съчетава 3 степени на пречистване в един корпус на филтъра — коалесцентен филтър, адсорбер с активен въглен и високоефективен филтър за частици. Постига клас на качество 1 в съответствие с ISO 8573-1:2010.

DF-T е идеален за употреба като краен филтър, там където е необходимо най-високо качество на сгъстен въздух и има много малко пространство за монтаж.

Икономайзерът е интегриран в корпуса на филтъра DF-Three и сигнализира, когато се необходима смяна на елемент. Мониторингът на промените в диференциалното налягане и времето за обслужване гарантира оптимална работа на DF-Three.

Тристепенният филтър може да се използва за приложения с дебит до 110 м3/час при 6,9 бара/100 psig и се използва в уникалния филтърен корпус DF-T.

Характеристики
  • Комбинация от високоефективен коалесциращ филтър, адсорбер с активен въглен и субмикронен филтър — Надеждно постигане на качество на сгъстения въздух клас 1 съгласно ISO 8573-1:2010
  • Три степени на пречистване в един филтър — спестяване на място до 60% и намалено време и усилия при необходимост от инсталиране и поддръжка
  • Икономайзер — Надеждно следене на експлоатационния живот на филтърния елемент и диференциалното налягане
  • Оптимизиран дизайн на потока — ниско диференциално налягане, което води до спестяване на енергия
  • Байонетно заключване на корпуса — Висока безопасност по време на работа, тъй като филтърът не може да се отвори под налягане

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.

Интервали за смяна на филтъра – четири причини, поради които те имат значение

Филтрите често играят критична роля за постигане на производствените цели и намаляване на разходите. Ето защо е толкова важно да ги проверявате и подменяте на определени интервали.