Donaldson Blue®

Горивни филтри Donaldson Blue® предоставят гориво, което е 4x по-чисто от най-добрите филтри на конкурентите

Преглед

Производителите на двигатели и инжектори Ви казват, че имате нужда от най-добрата възможна филтрация на гориво – и ние сме съгласни! Днешните двигатели работят в широк спектър от експлоатационни условия, които включват вибрации, пулсации на горивната помпа и нарастващи потоци гориво. Всичко това води до големи предизвикателства за Вашите горивни филтри.

Горивните филтри на двигателя са последният Ви шанс да премахнете замърсителите от горивната система. От решаващо значение е филтрите Ви да премахват – и да задържат – възможно най-много замърсители при всякакви работни условия. Филтрите Donaldson Blue® с филтрираща медийна технология Synteq XP™ осигуряват първокласна защита за горивните системи Common Rail с високо налягане (HPCR). Те предлагат по-добро отстраняване на замърсители и по-добро задържане на замърсители при тежките условия на работа, с които се сблъскват Вашите двигатели и оборудване всеки ден. Филтрите Donaldson Blue осигуряват най-чистото гориво – точка.
Характеристики
 • Най-доброто улавяне и задържане на замърсители, увреждащи инжектора
 • Най-добро представяне в тежки условия (нискокачествените филтри могат да „отлюспят“ замърсителите в следствие на вибрациите на двигателя)
 • Най-добрата съществуваща медия за филтрация на гориво – Synteq XP
 • Най-добрата защита за съвременните високотехнологични Common Rail инжектори с високо налягане (HPCR)
Ползи
 • Минимизирайте скъпите ремонти и непланираните престои
 • Чистото гориво е по-добро за HPCR горивните системи, включително инжектори, помпи и двигатели
Приложения
 • Cummins® ISX двигатели на транспортна техника
 • Cummins® QSK двигатели на извънпътна техника
 • Caterpillar® двигатели
 • Detroit® двигатели

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Donaldson Blue® филтри

С повече от 150 въздушни ,маслени ,горивни филтри и фитри за антифриз – плюс усъвършенствани системи за филтриране на наливно гориво от цистерни, които почистват горивото, преди да се изпомпа в оборудването – филтрите на Donaldson Blue Ви дават най-широкото покритие, по-голямо от всеки друг бранд за филтрация. Най-хубавото е, че можете да се доверите на филтрите Donaldson Blue за почистване в тежките работни условия, с които Вашето оборудване се сблъсква всеки ден.

Сервизиране

Тази информация за обслужване е предоставена като ръководство за най-добри практики. Тя не е предназначена да замени или замести сервизните инструкции, предоставени от Вашия производител на двигатели или оборудване.

Навиващи се филтри
 1. Развийте и отстранете стария филтър и уплътнението. Изхвърлете използвания филтър в съответствие с местните разпоредби.
 2. Избършете филтърната глава с чиста кърпа
 3. НЕ пълнете предварително с гориво, освен ако не е посочено друго
 4. Нанесете тънък слой чисто моторно масло върху уплътнението
 5. Подравнете резбите; въртете филтъра, докато уплътнението направи контакт
 6. Следвайте иконите на филтъра за да стегнете до подходящото усилие
 7. Стартирайте двигателя и проверете за течове