Филтри за Fleetguard Direct Flow

Филтри Donaldson Blue - създадени да защитават и работят

Преглед

Сменяемите филтри Donaldson Blue за въздухоочистители Fleetguard Direct Flow ™ включват много от най-модерните иновации за филтриране на въздуха на Donaldson : RadialSeal ™, Ultra-Web и PowerCore или конструкции с плисирани филтри.

Специфични характеристики

Филтрите Donaldson Blue за въздушни пречистватели Fleetguard Direct Flow ™ са тествани в директно сравнение с OEM филтри. Те се бомбардират с прах, вибрират и разклащат - и след това внимателно се преглеждат.
Когато се тестват според ISO 5011, филтрите на Donaldson Blue се представят добре по важните характеристики на улавяне на прах - където достигат обща ефективност от 99,97% - и капацитет (живот на филтъра). Когато сравним технологията на запечатване, филтрите на Donaldson наистина се открояват.

Филтрите Donaldson Blue с технология RadialSeal осигуряват две критични предимства при уплътняване в сравнение с OEM филтрите :

- 50% повече уплътняваща площ
- до 2 пъти по-голяма компресия на уплътненията около рамката за сигурно прилягане

Сравнявайки това с тънък О-пръстен, който предлага по-малко уплътняваща площ и по-малко компресиране е лесно да се разбере защо повече уплътнителна площ и по-голяма компресия са по-добри за защита на двигателите.

Ползи
Доказана Ultra-Web Финна Фибърна Медия
  • Защитава двигателите и им помага да издържат по-дълго, като осигурява по-добра начална и цялостна ефективност от целулозните среди
  • Големият капацитет на задържане на прах спомага за по-дълъг живот на филтъра
Доказан PowerCore филтърен дизайн
  • Здравата конструкция издържа в тежки работни условия
  • Капсулирането на праха прави обслужването по-лесно и по-чисто
Доказан плисиран филтърен дизайн
  • Технологията с плисирани медии увеличава производителността при наличното пространство
  • Нагънатите краища са напълно затворени в уретан, осигурявайки трайно, устойчиво на течове уплътняване, като същевременно поддържат дебита на въздушния поток, който отговаря на характеристиките на OE филтър
Доказан RadialSeal ™ уплътняваща система
  • Създава надежден, устойчив на вибрации интерфейс между филтъра и филтърната кутия
Приложения

Въздушните пречистватели Fleetguard Direct Flow се използват в извънпътни приложения; тежкотоварно строително, минно и селскостопанско оборудване, мини челни товарачи, кранове, мотокари и телескопични товарачи; плюс компресори и генераторни.

Fleetguard® е регистрирана търговска марка на Cummins, Inc. Direct Flow ™ е търговска марка на Fleetguard, Inc.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Сервизиране

Обслужване на сменяеми филтри тип PowerCore

„Кръглият чоп“ не само се побира в квадратния отвор – той пасва по-добре. Просто издърпайте навън стария филтър и плъзнете вътре новия филтър Donaldson Blue. Толкова е лесно.

Номер1. Махнете OEM филтъра2. Сменете с Donaldson Blue
DBA5291
DBA5292
DBA5293