LifeTec™ премиум филтърна технология

Превъзходна филтрация. Максимална защита.

Филтриране на течности, въздух и пара

Преглед

Премиум линия Donaldson филтри за течности, въздух и пара.

Филтрите са предназначени да поддържат целостта на процеса и продукта – те са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи скорости на потока от повечето продукти на пазара днес. С усъвършенстваната технология на Donaldson е възможно да намалите общите си разходи за притежание чрез оптимизиране на производителността на филтъра и подобряване на енергийната ефективност с LifeTec.

Продукти

Революционната линия продукти за филтриране на процеси Donaldson LifeTec е по-здрава, по-дълготрайна и има по-високи скорости на потока от повечето продукти на пазара днес.

Течност

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Продукти

Решенията за течно филтриране на Donaldson ще Ви помогнат да запазите целостта на Вашия продукт и ще подобрите производителността на продукта на всички етапи.

  • Здравина – здрава полипропиленова филтърна обвивка (ромбовидна структура), която подобрява статичните условия и условията на потока. Подобрена стабилност на налягането и устойчивост на усукване, предотвратяващи повреда на филтърния елемент по време на смяна на филтъра.
  • Производителност – отличен дебит и нисък спад на налягането, намаляващи общите разходи за притежание.
  • Наличност – поточното производство на един артикул гарантира наличността на големи количества и множество партиди от един артикул.

Нашите филтърни елементи и корпуси за сгъстен въздух и газ са проектирани да осигурят по-нисък спад на налягането, по-дълъг живот на филтъра, бърза и лесна смяна на елементите и по-предсказуема поддръжка.

  • Висок процент на задържане (бактерии, вируси, частици) до 3 нанометра за поддържане на целостта на процеса и продукта.
  • Висока температурна и механична устойчивост за изключителна производителност, минимизира времето за престой на производството и разходите за поддръжка.
  • Надеждни при екстремни условия – подходящи за VPHP и стерилизация с озон – това запазва целостта на процеса и продукта и намалява общите разходи за притежание.

Висококачествените неръждаеми филтърни корпуси и елементи на Donaldson осигуряват отлично филтриране и пречистване, необходими за Вашата работа.

  • Висок капацитет и повишена ефективност – плисираната среда от неръждаема стомана улавя замърсители като частици от абразия на клапани и уплътнения, и ръжда
  • Висок дебит и нисък спад на налягането – оптимални за приложения, където пространството е ограничено
  • По-дълъг експлоатационен живот – намаляване на общите разходи за притежание на клиентите

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Индустрии

Индустриални експерти в качественото филтриране

Процесните филтри на Donaldson се предлагат в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение и технологична тенденция в индустрията за преработени храни и напитки, включително намаляване на бионатоварването на вода, бира, вино и бутилирана вода.

Храна за домашни любимци

Отзиви

LifeTec в реалния свят

Научете за истински успешни истории на клиенти на Donaldson, използващи нашите филтърни елементи LifeTec, и как те са помогнали на техния бизнес.

„Филтрите Donaldson LifeTec изглеждат много по-добре, издържат много по-дълго и работят много по-добре.“

Лойд Елис, Мениджър Insite в Brammer Group

Случаи от практиката

Филтри за течности LifeTec™ за природни ресурси

Научете как Donaldson успя да помогне на производител на изворна вода да спести време и пари, като се възползва от предимствата на производителността и интегритета на технологичните филтри LifeTec.

Donaldson помага на производител на минерална вода да избегне скъпи забавяния

Прочетете как Donaldson помогна на компания за минерална вода да избегне скъпи забавяния, като препоръча идеален филтър за тяхното производство.