LifeTec™ P-GSL N филтри за течност

Филтърен елемент от неръждаема стомана за приложения с по-голям капацитет

Преглед

Филтърният елемент Donaldson LifeTec™ P-GSL N е изработен от 100% неръждаема стомана и често се използва при високотемпературни приложения за обработка на течости.

P-GSL N е регенерируем, плисиран филтърен елемент от неръждаема стомана, който улавя замърсители като частици от абразия на клапани и уплътнения и ръжда. Този филтърен елемент е изработен от 100% неръждаема стомана и често се използва при високотемпературни приложения.

Всички компоненти отговарят на изискванията на САЩ за употреба при контакт с храни в съответствие с Кодекса на федералните разпоредби (CFR) на САЩ, дял 21 и изискванията на ЕС за употреба при контакт с храни съгласно 1935/2004/EC.

Характеристики
  • Плисирана медия от неръждаема стомана
  • Регенерира се чрез обратно промиване или ултразвуково почистване
  • По-високи дебити при нисък спад на налягането
  • По-дълъг експлоатационен живот, което води до по-ниски разходи за притежание
  • Номинално задържане на частици в течност

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Технически статии

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.

Защитете завода си за безалкохолни напитки от замърсяване

Процесната филтрация на Donaldson се използва за намаляване на риска от замърсяване през целия процес на производство на безалкохолни напитки.