LifeTec™ P-SRF C стерилни въздушни филтърни елементи

Плисирани стерилни дълбоки филтри за сгъстен въздух и газове в индустрията за преработка на храни и напитки

Преглед

Стерилният филтърен елемент Donaldson LifeTec™ P-SRF C предлага първокласна производителност в приложения за филтриране на сгъстен въздух и технически газ в индустрията за преработка на храни и напитки.

Филтърният елемент P-SRF C отговаря на или надвишава изискванията за стерилност в хранително-вкусовата промишленост и производството на напитки като млечни продукти, хранителни съставки и алкохолни напитки. Конструкцията от неръждаема стомана и филтриращата медия на P-SRF C позволяват отлична производителност в някои от най-предизвикателните приложения за преработка на храни и напитки.

Филтърната медия не отделя влакна и отговаря на изискванията на FDA (Администрация по храните и лекарствата, дял 21 CFR 211.72 последно издание) и (EC) № 1935/2004 за непряк контакт с храни.

Характеристики
  • Разработени за стерилно филтриране на сгъстен въздух и газове в критични приложения за преработка на храни и напитки
  • Висока степен на задържане (бактерии, вируси и частици) до 3 nm (нанометра) за да се гарантира интегритета на продукта и процеса
  • Висока температура и механична устойчивост за изключителна производителност, минимизира престоя на производството и разходите за поддръжка
  • Подходящи за стерилизация с VPHP и озон – това води до намалени общи разходи за притежание

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Гамата стерилни въздушни филтърни елементи Donaldson P-SRF C осигурява високи нива на задържане и предлага изключителна производителност за да гарантира интегритета на продукта и процеса.

Ние помагаме да защитим целостта на Вашия продукт и процес с усъвършенствана технология за филтриране, обширно продуктово портфолио и ненадмината поддръжка и опит.

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.