LifeTec™ P-SRF E стерилни въздушни филтърни елементи

Плисирани стерилни филтри с дълбока филтрация, предназначени за полупроводникови и електронни приложения

Преглед

Плисираният стерилен дълбок филтър от серията Donaldson LifeTec™ P-SRF E отговаря на строгите изисквания в индустрията за производство на полупроводници и електроника и работи надеждно дори при екстремни работни условия.

Филтърният елемент P-SRF E предлага много висок капацитет за задържане на замърсители, ниско диференциално налягане и устойчивост към висока температура, което е идеално за процесите свързани с производството на електроника и полупроводници.

Степента на задържане е > 99,99999995% при 0,2 микрона и > 99,99999995% при 0,02 микрона. Задържането на частици с наноразмер (0,003 μm) е по-голямо от 99,999999991%, верифицирано с адаптиран DIN EN 1822 тест.

Здравата конструкция от неръждаема стомана позволява повече от 160 възможни цикъла на стерилизация при определени условия и издържа на високо диференциално налягане в двете посоки на потока. Стерилните филтърни елементи P-SRF E осигуряват безопасна и безпроблемна работа.

Характеристики
  • Разработен за стерилно филтриране на въздух и газове в приложения със сгъстен въздух в индустрия за производство на електрониката и полупроводници.
  • Висока степен на задържане (бактерии, вируси и частици) до 3 nm (нанометра) за да се гарантира интегритета на продукта и процеса
  • Висока температура и механична устойчивост за изключителна производителност, минимизира времето за престой на производството и разходите за поддръжка
  • Подходящ за стерилизация, използвайки VPHP и озон – това води до намалени общи разходи на притежание

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Гамата стерилни въздушни филтърни елементи Donaldson P-SRF E осигурява високи нива на задържане и предлага изключителна производителност за да гарантира интегритета на продукта и процеса.

Ние помагаме да защитим целостта на Вашия продукт и процес с усъвършенствана технология за филтриране, обширно продуктово портфолио и ненадмината поддръжка и опит.

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.