LifeTec™ P-SRF V стерилни въздушни филтърни елементи

Стерилен дълбок филтър за сгъстен въздух, технически газове и вентилация на резервоари

Преглед

Стерилният филтърен елемент Donaldson LifeTec™ P-SRF V предлага първокласна производителност в приложения за филтриране на сгъстен въздух, технически газ и отдушници за резервоари в индустрията за преработка на храни и напитки.

Филтърният елемент P-SRF V отговаря или надвишава изискванията за стерилност в хранително-вкусовата промишленост и производството на напитки като млечни продукти, хранителни съставки и алкохолни напитки. Конструкцията от неръждаема стомана и филтриращата медия на P-SRF V позволяват отлична производителност в някои от най-предизвикателните приложения за преработка на храни и напитки.

Филтърната медия не отделя влакна и отговаря на изискванията на FDA (Администрация по храните и лекарствата, дял 21 CFR 211.72 последно издание) и (EC) № 1935/2004 за непряк контакт с храни.

Елементът е способен на стойност на логаритмично намаление (LRV) от 9 при 0,2 и 0,02 микрона и LRV от 10 при 0,003 микрона, както е потвърдено чрес адаптиран DIN EN 1822 тест.

Характеристики
  • Разработен за стерилно филтриране на въздух и газове във вентилационни приложения, в които се прилагат CIP реагенти
  • Висока степен на задържане (бактерии, вируси и частици) до 3 nm (нанометра) за да се гарантира интегритета на продукта и процеса
  • Висока температура и механична устойчивост за изключителна производителност и минимизиране на производствения престой и разходите за поддръжка
  • Подходящ за стерилизация чрез VPHP и озон – това води до намалени общи разходи за притежание
Приложения
  • Вентилация на резервоари
  • Аерация на опаковки
  • Въглероден диоксид
  • Ферментационен въздух
  • Технически газове
  • Асептично опаковане на преработени храни и напитки

Може да Ви хареса …

LifeTec™ филтърна технология

Процесните премиум филтри на Donaldson LifeTec са по-здрави, по-дълготрайни и имат по-високи дебити от повечето филтри на пазара днес — налични в широка гама от конфигурации за почти всяко приложение.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Гамата стерилни въздушни филтърни елементи Donaldson P-SRF V осигурява високи нива на задържане и предлага изключителна производителност за да гарантира интегритета на продукта и процеса.

Ние помагаме да защитим целостта на Вашия продукт и процес с усъвършенствана технология за филтриране, обширно продуктово портфолио и ненадмината поддръжка и опит.

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.

Стерилен въздух - какво представлява и защо има значение

Donaldson предоставя препоръки за да защитите най-добре себе си, продукта си от разваляне и потребителите си: филтриране, стерилизация, наблюдение и поддръжка.