MF / MFP / P-MF филтърни елементи за сгъстен въздух

Филтри за дълбока филтрация с отстраняване на вода и маслени аерозоли, както и твърди частици от сгъстен въздух и газове

Преглед

Елементите за дълбока филтрация Donaldson MF UltraPleat™/ MFP / P-MF са предназначени за отстраняване на вода и маслени аерозоли, както и твърди частици от сгъстен въздух и газове с висока ефективност на задържане при ниско диференциално налягане.

Коалесцентните филтърни елементи са базирани на триизмерна микрофибърна обвивка, изработена от боросиликатни стъклени влакна с покритие, олеофобна и хидрофобна филтрираща медия.

Филтърните елементи MF UltraPleat и MFP са подходящи за филтърни корпуси AG, SG и HD. Филтърните елементи P-MF се използват в нашите корпуси P-EG и PG-EG.

Елементите се предлагат и във версии HTNX (устойчиви на висока температура) и HTCR (устойчиви на висока температура и корозия) за използване в тежки експлоатационни условия.

Филтърен елемент MF UltraPleat

MFP филтърен елемент без силикон

Филтърен елемент P-MF

Характеристики
  • Разширени вътрешни и външни ръкави от неръждаема стомана за сигурно задържане на филтърната среда – Няма опасност от корозия, големите отвори осигуряват нисък спад на диференциалното налягане и висока производителност
  • Технология UltraPleat™ – надеждно постигане на най-висок процент на задържане на маслени и водни аерозоли, както и частици с най-ниско диференциално налягане (MF)
  • Филтърна медия за филтрация в дълбочина без свързващо вещество, изработена от боросиликатни стъклени влакна – Нисък диференциален спад на налягането, висока производителност
  • Отстраняване на течни аерозоли и твърди частици до 0,01 микрона – Валидирана ефективност на задържане, високо ниво на сигурност и безопасност (P-MF)
  • Налична версия без силикон (MFP)
  • Устойчиви на висока температура (HTNX) и устойчиви на висока температура и корозия (HTCR) версии, налични за използване в тежки експлоатационни условия
  • Валидирани данни за ефективността в съответствие с ISO 12500-1 и ISO 12500-3 – Надеждно постигане на качеството на сгъстения въздух в съответствие с ISO 8573-1:2010 (MF UltraPleat)

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.

Интервали за смяна на филтъра – четири причини, поради които те имат значение

Филтрите често играят критична роля за постигане на производствените цели и намаляване на разходите. Ето защо е толкова важно да ги проверявате и подменяте на определени интервали.