Tехнология PowerCore® за филтърна медия

Водещи напред с PowerCore®

С повече филтрираща медия събрана в по-малко пространство и опростен път на въздушния поток, филтърните пакети PowerCore осигуряват висока производителност с нисък спад на налягането.

Медийната технология PowerCore е неразделна част от драматичното намаляване на размера на прахоуловителите Torit PowerCore. Филтърните пакети PowerCore® комбинират Ultra-Web нанофибърна технология с експертизата на Donaldson за конфигуриране на медии, създавайки нова структура за филтриране, различна от всичко друго на пазара за промишлена филтрация на въздух. В резултат на това по-ефективна площ на филтрация е поместена в по-малки пространства. И само един филтърен пакет Torit® PowerCore® заменя множество филтърни торби или филтриращи елементи.
  1. Мръсният въздух влиза в отворен канал от страната на мръсния въздух на филтърния пакет.

  2. Тъй като каналът е запечатан в противоположния край, въздухът е принуден да премине през филтърната среда в съседен канал.

  3. Вече филтрираният въздух излиза от филтърния пакет през канал, който е отворен откъм чистия въздух на филтърния пакет.

Може да Ви хареса …

Филтърни пакети PowerCore®

Високата ефективност на филтрация на филтърните пакети PowerCore® намалява емисиите и пести енергия, намалявайки общите Ви разходи за притежание.

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?

Имате още въпроси как нашите продукти са от полза за Вашия бизнес?