Ultra-Web®

По-дълъг живот на филтъра и по-чист въздух с издръжлив компактен филтър

Преглед

Филтърните пакети PowerCore® комбинират изключителната производителност на технологията за филтриране Ultra-Web® с подобрената конфигурация на медията PowerCore. Резултатът е компактен филтър, който върши работата на множество филтърни елементи или филтърни торби.
Разработен от Donaldson, Ultra-Web® трансформира индустрията за събиране на прах, като използва мрежа от много фини, еластични влакна с диаметър 0,2-0,3 микрона за улавяне на субмикронни частици прах на повърхността на филтъра. Това усъвършенствано повърхностно натоварване предотвратява утаяването на частици дълбоко във филтърния субстрат, което позволява на филтърните пакети PowerCore да издържат до два пъти по-дълго от филтрите, изработени от традиционна целулозна среда. Набраздената конфигурация на Ultra-Web носителя във всеки филтърен пакет увеличава площта на филтриране и ефективността, позволявайки на един филтърен пакет да замени множество елементи или филтирни торби. Освен това те са по-лесни за инсталиране и поддръжка от конвенционалните филтри, намалявайки разходите за поддръжка и времето за престой. Всичко това води до филтърни пакети, които издържат по-дълго, почистват по-добре и струват по-малко за работа от традиционните филтри.
Характеристики
  • Мрежата от фини влакна улавя праха върху повърхността на филтъра
  • Повишено повърхностно натоварване за удължен живот на филтъра и по-нисък спад на налягането
  • Подобрено освобождаване на натрупания прах при импулсно почистване
  • Конфигурацията на медията с жлебове увеличава площта на филтриране и ефективността
  • Един филтърен пакет върши работата на множество елеметни или филтърни торби
  • Стандартна ефективност на филтриране MERV 13 за да се отговори на специфични нужди на приложението. MERV 15* също се предлага при поискване.

PowerCore CP филтърен пакет с Ultra-Web

  • Процесът на електропредене произвежда изключително здрави влакна с диаметър от 0,2 – 0,3 микрона

Приложения

  • Приложения с високодебитен въздушен поток при обработка на зърнено-житни култури

*MERV 15 се предлага само в САЩ

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Филтърните пакети PowerCore съчетават технологията с фини влакна Ultra-Web® и експертизата на Donaldson за конфигурация на медиите и създават нова филтрационна структура, която революционизира събирането на прах.

Патентованата Ultra-Web технология на Donaldson осигурява по-дълъг живот на филтъра, по-чист въздух и по-големи спестявания на разходи в сравнение с други видове медия за филтърни елементи.

Техническа статия

PowerCore®филтрираща технология

Филтърните пакети Donaldson PowerCore осигуряват висока производителност и ефективна площ за филтрация в по-малък пакет от филтърните торби или елементи.

Ultra-Web®филтрираща технология

Собствената Ultra-Web® технология на Donaldson осигурява по-дълъг живот на филтъра, по-чист въздух и по-малки разходи в сравнение с други видове медии за филтърни елементи.