Филтърни елементи за сгъстен въздух от серия V

Проектирани за висококачествено филтриране на сгъстен въздух и газ в промишлени приложения

Преглед

Филтърните елементи от серия V са предназначени за обработка на сгъстен въздух или газове в промишлени приложения. Благодарение на оптимизирания за потока дизайн на филтърния елемент, както и на предвидената филтърна среда и усъвършенстваната производствена технология, диференциалното налягане е сведено до минимум и се осигурява непрекъснато висока ефективност при сепариране.

Валидирани данни за ефективността съгласно ISO 12500-1 (задържане на маслен аерозол) и ISO 12500-3 (задържане на частици) за надеждно постигане на качество на сгъстен въздух, подходящо за постигане на класове на качество ISO 8573-1.

Филтърните елементи от серия V притежават триизмерно микрофибърно покритие, изработено от полиестер, което действа олеофобно и хидрофобно. Чрез използване на различни механизми за филтриране, като задържане чрез директен удар, ефект на сито и ефект на дифузия, течните аерозоли и твърдите частици се задържат във филтъра.

Елементите Donaldson V се използват в нашия DF корпус за сгъстен въздух.

Характеристики
  • Иновативна технология за филтриране: обвита дълбочинна филтърна среда с висок капацитет за задържане на мръсотия – Постигане на високи нива на задържане с ниско диференциално налягане
  • Дизайн с оптимизиран поток – Минимална загуба на налягане за икономично пречистване на сгъстен въздух, което позволява спестяване на енергийни разходи
  • Възможност за промяна на позицията на кодиращата скоба във филтърната купа за коалесцентен филтър или филтър за частици – Удобство за лесна промяна на посоката на потока
Приложения
  • Централна обработка на сгъстен въздух: Предварителен филтър за защита на хладилни изсушители и адсорбционни изсушители, приложения с очакван висок прием на частици
  • Приложения надолу по веригата: Крайна филтрация за контролен и процесен въздух
  • Адсорбционни изсушители / адсорбери с активен въглен: филтър за частици за задържане на абразията на адсорбента
  • Автомобилна индустрия: Пречистване на въздуха за боядисване и лакиране

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Търсите повече? Намерете филтри директно при нас.

Видео

Общата концепция за дизайн на филтъра съчетава висока производителност, по-голяма ефективност, лекота на използване, гъвкавост и безопасност.

Ние помагаме да защитим целостта на Вашия продукт и процес с усъвършенствана технология за филтриране, обширно продуктово портфолио и ненадмината поддръжка и опит.

Техническа статия

Персонализирайте своя график за смяна на филтри

Подмяната на Вашите филтри за процесна филтрация в точното време е критична част от безопасността на храните и напитките и рентабилността.

Интервали за смяна на филтъра – четири причини, поради които те имат значение

Филтрите често играят критична роля за постигане на производствените цели и намаляване на разходите. Ето защо е толкова важно да ги проверявате и подменяте на определени интервали.